Втратила чоловіка і сина: солістка "Лісапетного батальйону" розповіла, як пережила трагедію

Жінка поділилася своєю історією. Фото Телеканал "Україна"

Стало відомо про трагедію зірки.

Солістка музичного колективу "Лісапетний батальйон" Наталія Фаліон розповіла, як пережила відхід коханого чоловіка і сина.

Як розповіла вона в програмі "Зірковий шлях", минулої осені артистка поховала цивільного чоловіка, який не впорався з коронавірусом. Сама Фаліон також перехворіла ковідом.

"Дуже важко, коли тебе покидає людина, з якою відчувала себе захищеною, як ніколи. Немов щастя пропало. Але я вже пережила втрату сина, я цю втрату дуже болісно пережила, як і втрату чоловіка. Жінки дуже сильні, чоловіки ще позаздрять, ми завжди стаємо на ноги. Ми не ламаємося, тільки можемо трохи зігнутися. Ніколи нудьгувати, є життєві обов'язки, люди, які на тебе дивляться. Нехай бачать тебе радісною, а біль залишиться для подушки, для ночі, коли ти одна, думки повертають тебе до щасливих і важких днів», – каже артистка.

Читати такожРосійська ракета влетіла прямо в квартиру: мешканка Лиману втратила дитину, руку і ногу

Фаліон зізналася, що колишня дружина чоловіка не приїхала попрощатися з ним. "Не приїхали, я запрошувала, сказала, що не кусаюся. Приїжджала сестра чоловіка, ми подружилися, телефонуємо кожен день. Вона з Харкова, розповідає про події, я хвилююся, адже це частина мого життя, але що поробиш – кожному своє», – говорить Фаліон.

Наталя дала кілька порад жінкам, які залишилися без других половинок.

"Не треба заглиблюватися, капатися в душі, ставити Богу питання: в чому я винна? Чому так сталося? А як би було по-іншому? У мозку немає відповіді на ці питання, він починає тебе руйнувати. Просто перегорніть цю сторінку і згадуйте тільки хороше, адже і цього могло не бути. Багато прожили без щасливих днів. А якщо Бог дав тобі хороші, щасливі дні, згадуй їх, вони повинні робити тебе сильніше, а не слабкіше. Треба вміти себе організувати. Відганяти такі думки, перемикатися. Як тільки починаю відчувати, що темна хвиля зсередини накочує, я можу поплакати, але це п'ять хвилин, не більше. Я кажу собі:»Наталя, поплакала, випустила негатив, а тепер на позитив". Слухаю свої пісні, і думаю, невже це я написала? І продовжую жити, і всіх закликаю, чиніть так, як Я. складно бути сильною, і я б хотіла замкнутися в депресії, але думаю, чогось ти залишилася на цьому світі, значить, повинна щось робити, хтось цього чекає»,-підсумувала Фаліон.

Нагадаємо, Вікторія, дружина українського коміка і актора Юрія Ткача, розповіла, як вивозила їх семирічну дочку Лізу з України під бомбардуваннями.

Автор: Олена Кюпелі
Новини заразКонтакти