Вони вбивають простих людей: Ірина Білик висловилася про російських зірок

Ірина Білик більше не спілкується з друзями з Росії/ instagram.com/bilyk_iryna/

Співачка прокоментувала і позицію Світлани Лободи.

Українська співачка Ірина Білик заявила, що більше не підтримує стосунки з друзями з Росії.

Вона також висловилася на адресу путініста Кіркорова, який підтримує агресора Путіна. Білик підкреслила, що не хоче, щоб російські артисти виконували її пісні, тому що прирівнює їх до вбивць, які підтримують кривавий режим Путіна. Нагадаємо, кілька років тому Білик подарувала Кіркорову свою пісню Сніг, пише Новое время.

"Людина, яка мовчала стільки днів і підтримує, що над нами знущаються ... я вважаю, що таких друзів у мене більше немає. Я для них була світлою людиною, яка пише світлі пісні. І у мене завжди хотіли забрати мою творчість, творчість українців. Але я не хочу, щоб ці люди співали мої пісні. Тому що вони співають неправду! Артистів можна прирівняти до вбивць. Вони теж вбивають своїми діями простих людей, мирних українців", - заявила Білик.

Читати такожІрина Білик показала, що залишилося від її будинку, в якому місяць жили ра**исти

Співачка прокоментувала і позицію Світлани Лободи, яка мовчала на початку війни, але пізніше почала активно допомагати Україні.

«Я читала, що і Світлана, і її команда роблять багато. Будь-яка допомога гідна того, щоб людині не те, щоб пробачити... а повірити. Те, що вона буде з нами. Те, що вона співатиме для українців. І не співатиме для росіян. Я розумію, що шоу-бізнес-це великі гроші. Але прийшли такі дні, коли потрібно визначитися. І слава Богу, що для неї рідніше Україна і Київ», — повідомила Білик.

Нагадаємо, раніше Ірина Білик розповіла в ефірі Ранку з Україною, що відчуває після того, як її п'ятий чоловік, російський продюсер і фотограф азербайджанського походження Аслан Ахмадов, анонсував виступ у рф. Білик, по-перше, не впевнена, що концерт матиме успіх, по-друге, вважає, що такою заявою лише зганьбив себе. До того ж він скомпрометував і її, адже вона заступалася за колишнього чоловіка.

Автор: Олена Кюпелі
Новини заразКонтакти