Не варто було витрачати 11 млн: "Ель" Кравчук обрушився на нацвідбір Євробачення

Ель Кравчук вважає, що недоцільно було витрачати 11 млн грн з бюджету на Нацвідбір / колаж Главред, фото УНІАН і Суспільне

Легендарний український співак Андрій "Ель" Кравчук вважає, що не варто було витрачати на нацвідбір на Євробачення 11 млн грн бюджетних грошей.

Відомий український попспівак Андрій "Ель" Кравчук розкритикував ідею проведення масштабного національного відбору в Україні на конкурс "Євробачення-2024", що пройде у Швеції. Про це артист заявив в інтерв'ю порталу "Телеграф".

На думку співака, зараз Україні не потрібно брати участь у "Євробаченні" і змагатися на сцені. Тому витрати на нацвідбір, оцінені майже в 11 млн гривень із держбюджету, були недоцільними, вважає артист.

"Тому що в нашої країни є інші пріоритети. І замість Нацвідбору можна набагато дешевше підготувати музичне попурі з українських артистів. А потім відправити їх до Швеції, зі сцени "Євробачення" як гості заспівати і нагадати про нас, про тривалу війну. Та ж Вєрка Сердючка чудово з цим впоралася б", - каже "Ель" Кравчук.

За словами артиста, хтось може сказати, що і на такого роду культурну дипломатію потрібні гроші - і це так, але їх буде витрачено набагато менше. Особливо якщо врахувати, що саму поїздку і підготовку зазвичай артисти оплачують самостійно, підсумував Кравчук.

Нагадаємо, раніше на фінал українського відбору на Євробачення-2024 Данилко (а він був членом журі) прийшов у дещо незвичному відео. По-перше, він одягнув іграшкові вушка Мінні Маус, діснеївської мишки, поверх фірмової кепки. По-друге - до щоки його був приклеєний пластир.

На пост-шоу Нацвідбору ведучі концерту, Тимур Мірошниченко, Василь Байдак і Юлія Саніна, не втрималися і все ж таки запитали в артиста, що сталося з його обличчям.

"Знаєте, я вам скажу. Як сказати. Загалом, була проблема, і я її вирішив таким чином. Що не можна було мазати гримом. П'яна бійка в мене була", - розповів артист із посмішкою.

Раніше стало відомо, що перед фіналом Національного відбору на Євробачення-2024 у Мальме букмекери різко змінили ставки на переможця від України.

Також організатори Євробачення оголосили, коли виступатимуть конкурсанти - у першому чи другому півфіналі. Також стало відомо, хто з "Великої п'ятірки" голосуватиме за Україну.

Вас можуть зацікавити такі матеріали:

Новини заразКонтакти