Настя Каменських повідомила радісну новину - що сталося

Настя Каменських вийшла на зв'язок із шанувальниками/ колаж: Главред, фото: instagram.com/kamenskux/

Настя Каменських розповіла, що її мрія збулася і вона побувала в Мехіко.

Популярна українська співачка Настя Каменських, яка зараз рідко виступає в Україні, розповіла про свою робочу поїздку за кордоном.

На своїй сторінці в Instagram артистка розповіла, якого успіху вона досягла.

"Усьому свій час. Головне - навчитися приймати кожен момент із вдячністю. Сьогодні я на іншому кінці світу, далеко від рідної України презентую пісні на неймовірних програмах, які дивляться десятки мільйонів глядачів", - зазначила Каменських.

Хто така Настя Каменських?

Настя Каменських - українська співачка та телеведуча. Зараз вона працює під творчим псевдонімом NK, який ознаменував початок її сольної кар'єри. Усього за два роки Насті Каменських вдалося вийти на міжнародну музичну арену і попрацювати зі світовими зірками в музиці. Її дебютний англо-іспаномовний трек NK "Peligroso" очолив чарти Billboard, Music Choice, MTV, HTV.

Потап і Настя Каменських - останні новини по темі

Зазначимо, Потап 6 квітня дав перший від початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну концерт - але в Німеччині, з російськомовним репертуаром і в клубі, який давно облюбували для виступів артисти-путіністи.

А також у мережі з'явився короткий ролик, де Потап поливає свою голову молоком під пісню дружини Насті Каменських "Молоко". Також за допомогою молока він вирішив виголити обличчя.

Новини заразКонтакти