"На руках її виносив": відомий український артист розповів про побачення з Христиною Соловій

Христина Соловій була на побаченні з Женею Галичем / колаж: Главред, фото: instagram.com/soloviyka/?hl=uk

У Христини Соловій почався напад просто під час побачення.

Український популярний співак Женя Галич розповів, як він вирушив на побачення зі співачкою Христиною Соловій, але воно пройшло не так, як очікував артист.

В інтерв'ю Еммі Антонюк Женя розповів, що у співачки почався напад, але що саме стало причиною поганого її самопочуття він точно не відповів.

"Ну, мені здається, що в мене було побачення з Христиною Соловою... Було як побачення, але просто їй тоді стало погано, і ми допомагали їй подолати напад кольки або чогось подібного, і на руках її виносив із клубу", - поділився Галич.

А коли Антонюк запитала про почуття Жені до Соловій, артист заявив, що їх не було.

"Ні, почуттів не було", - сказав співак.

Дивіться відео інтерв'ю Жені Галича:

Хто така Христина Соловій?

Христина Соловій - українська співачка, авторка-виконавиця пісень. Відеокліп "Держи" приніс Христині справжній дебют, увійшовши до списку найпопулярніших українських музичних відео на YouTube. Кліп отримав понад 54 млн. переглядів і зробив співачку призером на премію YUNA-2016 у номінації "Культура і Музика". Христина Соловій - перша артистка, продюсером якої став Святослав Вакарчук.

Христина Соловій - останні новини по темі

Нагадаємо, нещодавно Христина Соловій звинуватила українських зірок у будівництві культурних мостів із терористичною Росією, а також додала, що на їхніх руках, душі та серці завжди буде кров українців.

Додамо, Христина Соловій розповіла про розрив зі своїм продюсером Святославом Вакарчуком. І заявила, що пішла від нього на своїх умовах.

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти