"Найкраща людина і гордість": Ярослава Магучіх вразила допомогою для ЗСУ

Ярослава Магучіх зробила вражаючий донат для ЗСУ / колаж: Главред, фото: instagram.com/rosya_dp/

Ярослава Магучіх задонатила величезну суму на допомогу ЗСУ.

Українська легкоатлетка Ярослава Магучіх, яка на Олімпіаді-2024 виборола золоту медаль у стрибках у висоту, задонувала 1 млн грн зі своїх призових на купівлю автомобілів для ЗСУ.

Український блогер Ігор Лаченков поділився новиною, що спортсменка зробила вражаючий вчинок заради перемоги України в боротьбі з країною-терористом РФ.

"Я в шоці, це просто найкраща людина і гордість, дуже дякую", - написав блогер.

Зазначимо, сьогодні Лаченков оголосив збір на 12 млн грн для забезпечення автомобілями "значної кількості бойових підрозділів" українських сил оборони на лінії фронту.

Ярослава Магучіх зробила вражаючий вчинок / фото: скрін t.me/lachentyt

Хто така Ярослава Магучіх?

Ярослава Магучіх - українська легкоатлетка, що спеціалізується у стрибках у висоту, чинна володарка світового рекорду у стрибках у висоту (210 см). Олімпійська чемпіонка (2024), чемпіонка світу (2023), дворазова чемпіонка Європи (2022, 2024), чемпіонка світу в приміщенні (2022), дворазова чемпіонка Європи в приміщенні (2021, 2023). Чемпіонка України (2021). Дворазова чемпіонка України в приміщенні (2020, 2021). Заслужений майстер спорту України (2020). Молодший сержант ЗСУ, повідомляє Вікіпедія.

Олімпіада-2024 - останні новини

Під час прямого ефіру змагань Eurosport відсторонив свого коментатора Боба Балларда від роботи на Олімпіаді-2024 після сексистського висловлювання. Сталося це під час того, як він коментував жіночу естафету з плавання 4 по 100 м вільним стилем.

Напередодні, під час першого матчу, українська тенісистка Еліна Світоліна здобула перевагу над першою ракеткою Японії на Олімпіаді-2024, що проходить у Франції. Поєдинок тривав лише 62 хвилини.

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти