Лідер групи Друга ріка Харчишин показав, що залишилося від його будинку після рашистських обстрілів

Валерій Харчишин показав, що залишилося від його будинку після ра**истського бомбардування / Колаж

Складно повірити, що ця купа сміття колись була затишним сімейним гніздечком.

Музикант, лідер гурту Друга ріка Валерій Харчишин показав результати ра**истського обстрілу по його будинку.

Раніше артист заявляв, що саме його житло знищено не спроста, окупанти бомбили його селище за наводкою, і зараз триває розслідування цього факту.

Зараз Харчишин з групою відправляється в європейський тур під назвою "Хто, якщо не ми?". Вхід на концерти буде безкоштовним для тих українців, які перетнули кордон після початку повномасштабної війни - 24 лютого, в обмін музиканти просять задонатити хто скільки зможе на потреби ЗСУ.

На доказ необхідності такого жесту доброї волі від своїх фанатів, Харчишин зняв на відео, як зараз виглядає його будинок "наживо": купа сміття і вціліла камінна труба - ось і все, що залишилося від гостьового і основного будинків.

"Ми обов'язково підіймемо вам настрій, аби у нас не було отакого надалі. Це мій будинок, який позаду. І я вважаю, що інвестиція у українське військо - це найактуальніше, що ми можемо зробити разом з вами, знаходячись тут (в Україні - прим. редактора), в Литві, Латвії, Естонії чи Чехії",- каже Харчишин.

Читати також"Сифіліс, який видає себе за веснянки": Михайло Кацурін розповів про "денацифікацію" Бердянська

Раніше українська співачка, солістка групи KAZKA Олександра Зарицька показала, як її будинок недалеко від Гостомеля постраждав від мародерів.

Інші новини:

Автор: Анна Підгорна
Новини заразКонтакти