Клопотенко зізнався, чому не хоче готувати для президента Зеленського та його родини

Євген Клопотенко розповів, чому не хоче ставати кухарем президента України / instagram.com/klopotenko, instagram.com/olenazelenska_official

При цьому кулінар зазначив, що від однієї пропозиції Олени Зеленської він би не відмовився.

Український ресторатор, шеф-кухар і популяризатор української кухні Євген Клопотенко готує для європейських політиків, які приїжджають в Україну. Однак ставати кухарем президента України Володимира Зеленського та його сім'ї він би не хотів.

Про це кулінар розповів в інтерв'ю для YouTube-каналу "Король твого міста". Клопотенко зізнався: бачить своєю місією дещо більше, ніж забезпечувати їжею і насичувати одну людину або малу групу людей.

"Ні, звичайно. Що це - я просто буду годувати одну людину? Так, він президент. Але я можу зробити більше, ніж просто годувати президента", - впевнено заявляє кулінар.

Однак Клопотенко уточнив, що із задоволенням взявся б за іншу роботу для сім'ї президента України. Наприклад, якби йому зателефонувала перша леді Олена Зеленська з проханням скласти для неї меню, він би з радістю прийняв цю пропозицію.

"Без проблем зміг би це організувати. А так, щоб годувати - у мене інша роль. Мені не треба, щоб я був кухарем президента", - переконаний Євген Клопотенко.

Раніше шеф-кухар Євген Клопотенко зізнався, що в питаннях любові він віддає перевагу нетрадиційному підходу: вірним він може бути лише одній коханій - кулінарії.

Також популяризатор української кухні без вагань прокоментував чутки про свою гомосексуальність - Клопотенко чесно зізнався, що зміг би зробити камінг-аут.

Інші новини про Євгена Клопотенка:

Новини заразКонтакти