"Який ти воїн? Куди ти йдеш?": Харчишин розповів, з яким серцем відпускав сина в ЗСУ

Як каже Харчишин його син до російського вторгнення був пацифістом / колаж Главред, фото УНІАН і Facebook

Фронтмен гурту "Друга ріка" Валерій Харчишин розповів, як змінився його старший син Іван після того, як вступив до лав ЗСУ.

Музикант і вокаліст українського попрок-гурту "Друга ріка" Валерій Харчишин розповів, як сильно змінився його старший син Іван після того, як вступив до лав української армії. Про це артист розповів в інтерв'ю проєкту "Кар'єрист".

Як каже Харчишин, його старший син-випускник філософського факультету і ніколи не тримав у руках зброю (був пацифістом).

Але Іван у свої 25 років ні на мить не роздумував над тим, чи встати на захист Батьківщини. У перший же день повномасштабної війни він записався в тероборону і поставив рідних перед фактом.

"Він каже мені: "Я хочу, щоб ти залишився з малюками, щоб ти про них піклувався, а я піду". Він їхав з Юлею (ексдружина співака – Главред), з дітьми в машині. У Житомирі вийшов і записався. Увечері у нього вже був АК. [ ... ] Він взагалі проти зброї. Він агностик, пацифіст, філософ. Ще й в окулярах. Я просто думав: "який ти воїн? Куди ти йдеш? Він взагалі був проти війни. Не грався іграшковою зброєю. Зараз, коли ми бачимося, виходить до мене чоловік. Він - чоловік, а я – цивільний", – каже музикант.

Нагадаємо, раніше Валерій Харчишин дав інтерв'ю, де розповів про причина зникнення співака Олега Винника з публічного простору.

Як переконує музикант, він побував нещодавно з благодійним концертом у Львові, де і почув розповідь про волонтерську діяльність Винника - з автомобілями для ЗСУ.

Пізніше Валерій Харчишин прокоментував чутки про свій роман з журналісткою Яніною Соколовою.

"Треба сказати, що ми дійсно друзі. У нас були різні моменти в житті, коли ми трохи лаялися, але ми справді друзі. Говорити про стосунки я поки не збираюся. Я не можу залучити іншу сторону. Це може бути будь-хто, але я не можу залучити без їхньої згоди. Я не можу говорити про Юлю без її згоди", ‒ відповів музикант.

Інші новини:

Новини заразКонтакти