"Сумно, незвично, страшно": Лопес уперше заговорила про розлучення з Аффлеком

Дженніфер Лопес висловилася про життя після розлучення з Беном Аффлеком / колаж: Главред, фото: instagram.com/jlo

Джей Ло публічно визнала, що самотня, та розкрила свій рецепт щастя.

У серпні 2024 року Дженніфер Лопес подала заяву на розлучення з Беном Аффлеком через розставання, яке сталося між артистами ще у квітні. Пара протрималася у шлюбі менше двох років.

З моменту, як у пресу просочилися перші чутки про те, що у Бенніфер не все гаразд у стосунках, Джей Ло не давала жодних коментарів про особисте життя. Сили говорити про розставання з Аффлеком, яке, до речі, за чутками, буквально розтоптало Лопес, вона знайшла лише через півроку після того, як вони роз'їхалися.

Дженніфер стала головною героїнею глянцевого видання Interview, і в бесіді з журналістом вперше визнала, що зараз самотня. Ба більше, Джей Ло поки не шукає жодних стосунків. Артистка визначає себе, як романтичну натуру, і це для неї в новинку - бути щасливою з собою і поза стосунками.

"Знаєте що? Люди, які, як я, є романтиками, люблять стосунки і хочуть постаріти з кимось, думають: "Я мушу мати це (стосунки - прим. редактора), щоб бути цілісним і щасливим". Але насправді це не так", - переконано заявила Лопес, зі сміхом зазначивши, що на усвідомлення цього в неї пішло всього лише 30 років.

"Я [раніше] думала, що навчилася цього, але ні. А потім, цього літа, мені довелося сказати: "Мені потрібно піти і бути самостійною. Я хочу довести собі, що можу це зробити". ... Це самотньо, незвично, страшно. Сумно. Відчувається відчай. Але коли ти сидиш у цих почуттях і думаєш: "Вони мене не вб'ють", ти розумієш, що насправді здатна на радість і щастя сама. Стосунки не визначають мене. Я не можу постійно шукати щастя в інших людях. Щастя має бути всередині мене. Раніше я говорила, що я щаслива людина, але все одно шукала, хто б заповнив мене, а тепер я просто кажу: "Ні, насправді зі мною все гаразд", - поділилася Дженніфер Лопес.

Хто така Дженніфер Лопес

Дженніфер Лопес - американська акторка, співачка, танцівниця, модельєр, продюсер і бізнесвумен. Вперше здобула популярність 1991 року як танцівниця трупи Fly Girl у телешоу In Living Color. Лопес - одна з найуспішніших співачок свого покоління, високооплачувана акторка й талановита бізнесвумен, яка зуміла створити модний бренд J. Lo; крім того, вона одна з найбагатших жінок світового шоу-бізнесу та одна з найвпливовіших персон, які розмовляють іспанською мовою.

Голлівуд - останні новини:

Раніше зірка "Титаніка", британська акторка Кейт Вінслет, вперше за майже три роки повномасштабної війни публічно висловилася про Україну і своє ставлення до протистояння нашої країни окупанту.

Також стала відома причина загадкової смерті зірки серіалу "Альф" - актора Бенджі Грегорі. Тіло "Брайана Таннера", наймолодшого члена кінородини, було виявлено на парковці ще в червні.

Читайте також:

Новини заразКонтакти