"Це було вночі": Олена Зеленська не стримала емоцій - причина

Олена Зеленська дає волю емоціям / Колаж Главред, фото: president.gov.ua,

Олена Зеленська зізналася, що дає собі можливість поплакати, але це буває рідко.

Дружина президента України Володимира Зеленського - Олена Зеленська розповіла, що з початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну більше не стримує емоцій і дозволяє собі плакати.

В інтерв'ю для The Telegraph Зеленська зізналася, що вже кілька разів плакала ночами.

"Добре, що це було вночі і ніхто з моїх дітей цього не бачив, тому що я повинна завжди для них бути таким, знаєте, джерелом впевненості, - сказала дружина українського президента. - Кілька разів я давала собі поплакати, коли було зовсім важко. Але я це робила навіть свідомо, тому що я знаю, що мені іноді потрібно спуститися емоційно на дно, щоб відштовхнутися і знайти в собі сили далі, як кажуть, плисти. Просто іноді потрібно дати собі можливість поридати", - розповіла перша леді.

Олена Зеленська / інфографіка: Главред

Хто така Олена Зеленська?

Олена Зеленська - дружина президента України Володимира Зеленського, перша леді України з 20 травня 2019 року, сценарист студії "Квартал-95". Входить до списку 100 найвпливовіших людей 2023 року за версією журналу Time.

Олена Зеленська - останні новини за темою

Додамо, нещодавно Зеленська відвідала підсумкову цьогорічну Міжвідомчу координаційну раду з впровадження Всеукраїнської програми ментального здоров'я та продемонструвала особливу брошку із символічним підтекстом.

А також під час ділового візиту до Франції Олена Зеленська показала особливий образ у стилі "паризького шику".

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти