Що сталося з Меладзе після розлучення з дружиною - деталі

Костянтин Меладзе помітно змінився після розлучення / колаж: Главред, фото: instagram.com/meladzemusic/

Композитор вразив шанувальників своїм перетворенням після довгої паузи.

Російський композитор і продюсер Костянтин Меладзе, який вважає за краще мовчати щодо терористичного вторгнення РФ в Україну, довгий час не показувався на публіці після розлучення з українською співачкою Вірою Брежнєвою.

У мережі з'явився знімок Меладзе з Юрмали, де відбувся концерт його брата Валерія Меладзе. На фото Костянтин позував засмаглим і схудлим, він одягнув чорну футболку, кардиган, білі шорти і кросівки.

Зазначимо, музикант так і не прокоментував своє розлучення з Брежнєвою і уникає публічності.

Хто такий Костянтин Меладзе?

Костянтин Меладзе - композитор, аранжувальник, поет-пісняр і музичний продюсер. Старший брат співака Валерія Меладзе. Засновник дівочої поп-групи ВІА Гра. Його пісні виконували Софія Ротару, Алла Пугачова, Вєрка Сердючка та ін. Меладзе був продюсером і композитором кіномюзиклів "Вечори на хуторі поблизу Диканьки", "Попелюшка", "Сорочинський ярмарок". Брав участь як наставник, продюсер і композитор у різних телешоу - "Фабрика зірок", "Голос країни", "Хочу V ВІА Гру", "Х фактор" тощо.

Український шоу-бізнес - останні новини

Раніше фіналіст Холостячки з Ксенією Мішиною, бізнесмен Олексій Тригубенко, вперше показав "секретну" маму свого єдиного сина, яку він приховує вже понад два роки.

Також Святослав Вакарчук заспівав для українських воїнів у незвичайному дуеті - пісню з репертуару Океану Ельзи він виконав разом із футболістом Андрієм Шевченком.

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти