"Шлюб був помилкою": Анна Трінчер розкрила правду про стосунки зі втікачем Волошиним

Анна Трінчер розсекретила проблеми у шлюбі з колишнім чоловіком / колаж: Главред, фото: instagram.com/annatrincher_official/?hl=uk

Анна Трінчер розповіла, як пережила розлучення з Волошиним.

Українська популярна співачка Анна Трінчер розповіла про шлюб із блогером-втікачем Олександром Волошиним, який зараз перебуває в Іспанії.

В інтерв'ю для "МузRoom" співачка зазначила, що вона б нічого не міняла у шлюбі зі втікачем, адже цей досвід зробив її сильнішою. Але Анна впевнена, що вона занадто рано вийшла заміж і зараз вважає свій шлюб помилкою.

Трінчер не приховує, що й сама наробила багато помилок у стосунках із Волошиним, що й було однією з причин розлучення.

"Чи робила я якісь помилки? Звичайно! Це мій перший шлюб. Я там була дитиною", - сказала Анна.

Співачка зізналася, як важко вона переживала розставання з Олександром, у неї навіть була депресія, але зараз вона вже відпустила ситуацію.

Дивіться відео інтерв'ю Анни Трінчер:

Хто така Анна Трінчер?

Анна Трінчер - українська співачка та актриса, представниця України на "Дитячому Євробаченні 2015", суперфіналістка восьмого сезону шоу "Голос країни", учасниця другого сезону "Голос. Діти", а також актриса серіалу "Школа", повідомляє "Вікіпедія".

Анна Трінчер - останні новини по темі

Додамо, колишній чоловік Анни Трінчер Олександр Волошин переконаний, що розлучення з часом зробить і його, і співачку щасливішими.

А також раніше співачка Анна Трінчер вразила зміною іміджу, показавши новий розкішний образ із незвичними деталями.

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти