StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

50-річну Гвінет Пелтроу в купальнику практично не відрізнити від дочки

2 січня 2023, 14:06
Актриса зустріла Новий рік разом зі своєю сім'єю на яхті.
Гвінет Пелтроу
Гвінет Пелтроу / instagram.com/gwynethpaltrow

Американська актриса кіно і телебачення, бізнесвумен Гвінет Пелтроу показала фото з відпочинку зі своєю сім'єю. 50-річна актриса поділилася сонячними фото разом зі своєю сім'єю.

На своїй сторінці в Instagram, Пелтроу виклала фото в купальнику, де вона засмагає разом зі своєю дочкою. Відзначимо, що на перший погляд складно зрозуміти, що в кадрі мама і дочка. Обидві жінки виглядають молодо і шикарно.

"Завершили 2022 рік з великою любов'ю", - написала актриса.

Шанувальники атристки масово стали бажати їй щасливого нового року, а також робити компліменти її зовнішності.

Нагадаємо, раніше 58-річна італійська актриса Моніка Белуччі з'явилася на обкладинці німецького глянцевого журналу Madame.

Актриса шикарно виглядає в свої роки і не соромиться показувати свою чудову фігуру. Так, на фото актриса здалася в прозорій кофті з золотими паєтками на голі груди.

Раніше також стало відомо про те, що іспанська актриса, муза Педро Альмодовара, 48-річна Пенелопа Крус завоювала серця своїх шанувальників не тільки шаленою енергетикою і неймовірним акторським талантом.

Краса артистки заворожує, тому вона і побудувала не менш помітну кар'єру фотомоделі (в числі інших знімається для Chanel і Lancome). Нещодавно вона стала героїнею обкладинки для відомого глянцевого видання Dust.

Образ Крус для журналу виявився вкрай лаконічним-вона постала перед читачами з голими грудьми, в одних лише трусиках від Chanel. Пікантним знімком Пе поділилася на своїй сторінці в Instagram.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти