Соліст ТІК Віктор Бронюк шокував схудненням на 30 кілограмів

18 жовтня 2024, 12:21оновлено 18 жовтня, 12:55
180
Артист розповів про свій головний секрет схуднення.
Віктор Бронюк із дружиною
Віктор Бронюк із дружиною / колаж: Главред, фото: instagram.com/viktorbronyuk_official

Український співак і лідер Групи "ТІК", український співак Віктор Бронюк розповів про те, що схуд на 30 кілограмів.

Про це співак розповів у подкасті "СучЦукрМуз". За його словами, раніше він важив 120 кілограмів, бо набирав під час гастролей і через схильність до повноти.

"Я колись важив майже 120 кілограмів. Чому так сталося? Гастрольна діяльність, схильність само собою. Після першого туру плюс 10 кг, після другого. І ось усі віджартування, що хорошої людини має бути багато, не працюють. Реально важко було", - розповів артист".

відео дня

Один із головних секретів такого серйозного схуднення - відмова від алкоголю.

Крім того, виконавець став стежити за харчуванням і раціоном. Спортом займатися співак не любить, проте він часто ходить. Це все дало результат. Нарешті, Віктор Бронюк схуд на 30 кіло.

Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів
Віктор Бронюк схуд на 30 кілограм / Скриншот YouTube

Хто такий Віктор Бронюк?

Віктор Володимирович Бронюк (нар. 24 березня 1979, с. Соколова, Хмельницький район, Вінницька область) - український музикант, лідер гурту ТіК, повідомляє "Вікіпедія". За 19 років існування гурту випустив 5 студійних альбомів. Займається благодійністю.

"Схуд зараз на 30 кілограмів, це умовно три відра води. Це навантаження на серце, скелет, ти розумієш, що в тебе ще є внутрішні органи. Тому потрібно приймати рішення, потрібно було робити якийсь вибір. Важко, але я зробив. Я відмовився від алкоголю, неконтрольованого споживання продуктів харчування. Почав більш-менш раціонально харчуватися, намагаюся більше гуляти", - поділився артист.

Новини шоу-бізнесу в Україні та в світі:

Лідер гурту ТіК Віктор Бронюк на початку повномасштабної війни вступив у Територіальну оборону Вінниці, а потім - до лав ЗСУ. Згодом артист повернувся до активної концертної діяльності, яка загалом спрямована зараз на благодійність на користь українських воїнів.

Також стало відомо, який вигляд мав візажист Єгор Андрюшин до трансформацій. Артист показав свої підліткові фото та порівняв їх із собою сьогоднішнім.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти