Тоня Матвієнко зробила їдке зауваження про творчість Klavdia Petrivna

Тоня Матвієнко розповіла, що думає про пісні Klavdia Petrivna / колаж: Главред, фото: instagram.com/tonya_matvienko, instagram.com/klavdia_petrivna

Талановита співачка виявилася прискіпливим слухачем.

Про що говорила Тоня Матвієнко:

Українська співачка і зірка TikTok Klavdia Petrivna (справжнє ім'я - Соломія Опришко) активно завойовує фанатів по всій країні. Високо цінують її творчість і досвідчені артисти, на кшталт Артема Пивоварова і Tvorchi, з якими у юної зірки є дуетні треки.

Багато хто говорить про Кладвію Петрівну, як про незвичайне явище в українському шоу-бізнесі. Своїми роздумами з цього приводу поділилася українська співачка і Заслужена артистка України Тоня Матвієнко.

Так, в інтерв'ю для проекту "Муз_Тренд" вона зізналася, що їй подобається, як сьогодні стирається багаторічна ієрархія між "зірками першого і другого ешелону" в українському шоу-бізнесі.

Також Матвієнко розповіла, кого з молодих артистів вона слухає сама. У топ улюбленців Тоні увійшли KADNAY, Phil It (Філіп Коляденко), Latexfauna і Ziferblat.

Що ж стосується творчості Klavdia Petrivna, то вона співачці явно не до душі. Про це Тоня Матвієнко намагалася сказати максимально завуальовано, але загальний посил її слів був абсолютно зрозумілий: "Я не можу її довго слухати. Я втомлююся".

Хто така Тоня Матвієнко?

Тоня Матвієнко (Антоніна Петрівна Гончар) - українська співачка, Заслужена артистка України (2021). Молодша донька співачки Ніни Матвієнко. Посіла друге місце в першому сезоні проєкту "Голос країни". Відома своїм оригінальним тембром голосу.

Хто така Klavdia Petrivna

Klavdia Petrivna - українська співачка та авторка пісень, справжнє ім'я - Соломія Опришко. Набула великої популярності в соціальній мережі TikTok. Її треки набирають мільйони прослуховувань на YouTube і стрімінгових сервісах, повідомляє Вікіпедія. Співачка довгий час залишалася таємничою незнайомкою, а потім все ж розкрила свою особистість.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше Главред розповідав, що зірка українського стендапу, комік Алла Волкова, вагітна первістком. Артистка поділилася важливою новиною під час виступу.

Також українська співачка Анна Трінчер висловилася про втікача-блогера Олександра Волошина, з яким вона розлучилася рік тому. Нещодавно він заявляв, що помирився з колишньою.

Читайте також:

Новини заразКонтакти