"Перебувала в маренні": путіністка Любов Успенська у важкому стані

Путіністка Любов Успенська важко переживає зникнення дочки / колаж: Главред, фото: instagram.com/uspenskayalubov_official/

Анастасія Волочкова розповіла про стан Любові Успенської.

Російська балерина Анастасія Волочкова прокоментувала стан співачки Любові Успенської, яка підтримує терористичне вторгнення РФ в Україну.

Як повідомила балерина росЗМІ, путіністка під крапельницями у важкому стані після зникнення її дочки Тетяни Плаксіної. Волочкова підкреслила, що ледь упізнала голос співачки.

"Я навіть не впізнала голос моєї подруги. Мені лікар розповіла, що в Успенської шалений тиск і стрес. Однією крапельницею тут не обійтися. Вона мені зателефонувала в такому стані, у такому розпачі... Розповіла, що перебувала в маренні. Потрібно, перш за все, зараз рятувати Любу, бо це надбання Росії", - розповіла Анастасія.

Нагадаємо, 2 жовтня стало відомо, що дочка Успенської зникла таємничим чином, але пропагандисти відразу ж видали маячню про те, що до цього причетні українці.

Хто така Любов Успенська?

Любов Успенська - радянська, російська та американська співачка в жанрі шансон. Народилася, виросла і першу популярність, як артистка, здобула в Києві. Попри це активно підтримує РФ у війні з Україною. З 7 січня 2023 року внесена Україною до санкційних списків осіб, "які публічно закликають до агресивної війни, виправдовують і визнають законною збройну агресію РФ проти України, тимчасову окупацію території України".

Любов Успенська - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно московський суд повернув путіністці Любові Успенській її позов до Кіркорова на 10 млн рублів. До цього Успенська зажадала видалити всі публікації, в яких згадувалося інтерв'ю Кіркорова. Невдоволення у співачки викликали слова артиста про те, що вона "жебрачка", яка "виклянчує шмотки і подарунки".

А також путіністка Маргарита Симоньян розповіла, як Любов Успенська допомагає російським окупантам. Виявляється, співачка не лягає спати доти, доки не подивиться всі програми Соловйова і виплачує російським окупантам гроші за підбиту техніку українців.

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти