"Підлість російських ЗМІ": пропагандисти РФ провокували українських олімпійців у Пекіні

5 лютого 2022, 15:13
Українські спортсмени спілкувалися виключно з українським журналістом і робили це українською мовою.
Олімпіада-2022
/ Reuters

Російські пропагандисти на Олімпійських іграх - 2022 в Пекіні провокували українських спортсменів, заявила тренер української спортивної пари Софії Голіченко та Артема Даренського Лілія Батутіна.

У своєму Facebook вона спростувала новину про те, що її спортсмени на Олімпійських іграх-2022 дали інтерв'ю в Пекіні журналісту російського телеканалу "Матч ТВ". При цьому українські спортсмени спілкувалися виключно з українським журналістом і робили це українською мовою.

Вона пояснила, що в цей час в інтерв'ю вліз російський журналіст, який запитав, чи спілкуються вони з атлетам олімпійського комітету Росії.

"Вони відповіли: "Ми намагаємося не спілкуватися зараз ні з якими командами, у зв'язку із загостренням ситуації з короновірусом". Це все що потрібно знати про підлість російських ЗМІ. Нудно, противно. Як можна так з дітьми? Які ж мр*зі. Фу. Гавнюки..."- написала Батутіна.

У свою чергу президент Асоціації спортивних журналістів України Олександр Глівінський розповів, що під час спілкування в мікст-зоні провокацію з Голіченком і Даренським влаштував російський пропагандист.

Представник РФ запитував одне і те ж "Чи заборонено нашим атлетам спілкуватися російською?", "Чи правда, що не можна спілкуватися з російськими атлетами?".

читайте такожУкраїнський олімпієць "відшив" журналістів РФ: відповів на запитання англійською

Нагадаємо, раніше олімпійський чемпіон з фрістайлу Олександр Абраменко прокоментував інтерв'ю, що з'явилося нещодавно, в якому він заявив, що агресія Росії проти України неоднозначний.

Читайте ще:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти