Несподівано звалився на поле: відомий український футболіст переніс клінічну смерть

Олег Данченко продовжить кар'єру в Рубіні / Шахтар

Повідомляється, що Данченка терміново госпіталізували. Зараз мова йде про те, що футболістові може знадобитися операція.

Відомий український футболіст, захисник луганської Зорі Олег Данченко переніс клінічну смерть під час тренувального матчу команди на зборах у Туреччині.

Як повідомляє ТаТоТаке у своєму Telegram у 28-річного футболіста тричі зупинялося серце, при цьому врятувати його вдалося завдяки чистій випадковості.

За словами журналіста Михайла Співаковського, тренування Зорі носила звичайний характер без важких навантажень. У якийсь момент Данченко втратив свідомість.

"Олега почала відкачувати бригада австрійських лікарів, які в цей же момент проводили тренувальні заходи австрійського футбольного союзу. Медики за допомогою дефібрилятора з третьої спроби запустили серце гравця", - йдеться в повідомленні.

Що зараз з футболістом Данченко

Повідомляється, що Данченка терміново госпіталізували. Зараз мова йде про те, що футболістові може знадобитися операція.

Варто відзначити, що за час кар'єри ні в одному клубі у Олега не були виявлені проблеми з серцем. Прогнозів щодо його повернення на поле ніхто не робить.

Данченко втратив дружину в страшній ДТП

Нагадаємо, 27-річна дружина відомого українського футболіста Олега Данченка Вікторія трагічно загинула в жахливій ДТП у п'ятницю, 14 січня 2022 року. Цього ж дня луганська Зоря повідомила про підписання контракту з 27-річним захисником.

Вікторія Данченко за кермом Mercedes сильно поспішала і йшла на обгін інших автомобілів. У Малиновському районі Одеси жінка не впоралася з керуванням і врізалася в KIA, після чого влетіла в евакуатор, а потім і у відбійник траси.

Читайте також:

Автор: Марія Тупік
Новини заразКонтакти