StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Святковий спецвипуск до Дня Святого Миколая: ведучі "Сніданку з 1+1" вирушать з подарунками до лікарні Львова, аби здійснювати мрії маленьких українців

16 грудня 2022, 22:26
Сніданок

19 грудня улюблена програма українських телеглядачів "Сніданок з 1+1" в ефірі телеканалу ТЕТ покаже спеціальний випуск, присвячений Дню Святого Миколая.

Ведучі проєкту Руслан Сенічкін та Людмила Барбір вестимуть студію із Києва, а Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв вирушать до Львова у лікарню Святого Миколая. У цей святковий день Неля та Єгор разом з проєктом "Здійсни мрію" стануть помічниками Святого Миколая, дізнаються про мрії дітей та здійснять одну з них у прямому ефірі "Сніданку з 1+1" на ТЕТ.

Сніданок
Сніданок

За словами Нелі Шовкопляс, цьогоріч її синочки написали листи до Святого Миколая. Вона не залишилась осторонь і сама написала святкове послання, адже і дорослі мають вірити в дива.

відео дня

"Мої малі сказали: "Мам, ну ти теж маєш написати обов’язково". І я себе на секундочку зловила на думці, що дорослими ми мало віримо в дива. Але коли тобі діти прямо кажуть, що ти маєш теж загадати бажання, то ти на секундочку повертаєшся в дитинство і починаєш вірити у диво. Дивіться наш особливий ефір 19 грудня на ТЕТ і допомагайте дарувати диво!" - зазначила Неля Шовкопляс.

Сніданок

Спеціальний ефір "Сніданку з 1+1" на ТЕТ нестиме благодійну місію: разом з платформою DOBRO.UA, БО "Ти не один", благодійний фонд 1+1 медіа та проєкт "Здійсни мрію" відкриє збір на ерготерапевтичне обладнання для реабілітацій в неврологічне відділення ВП "Лікарня Святого Миколая". Внески прийматимуться з 7:00 19 грудня. За донати ведучі "Сніданку з 1+1" здійснюватимуть мрії небайдужих українців. Як зробити так, щоб саме вашу мрію здійснили – дивіться у прямому ефірі "Сніданку з 1+1" на ТЕТ вже 19 грудня з 7:00 до 11:00.

Як завжди на глядачів проєкту очікуватимуть цікаві історії небайдужих українців, а також музичні номери від популярних українських зірок шоу-бізнесу.

Не пропусти 19 грудня з 7:00 святковий випуск "Сніданку з 1+1" на телеканалі ТЕТ.

Стежте за "Сніданком з 1+1" у соцмережах:

Facebook: https://www.facebook.com/snidanok

Instagram: https://instagram.com/snidanok

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти