StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Це найкращий м'ясний рецепт: готуємо свинні крученики з грибами

16 лютого 2024, 11:55оновлено 16 лютого, 13:32
1354
Такі крученики підійдуть до будь-якого гарніра.
Час приготування Час приготування: 45 хв
Кухня Кухня Інтернаціональна
Це найкращий м'ясний рецепт: готуємо свинні крученики з грибами
Крученики з грибами / Колаж Главред, фото скріншот TikTok (mil_alexx_pp)

Якщо вам набридло готувати одне і те ж, спробуйте зробити крученики. Традиційно їх роблять з курки, однак ми пропонуємо зробити їх зі свинини та протушкувати у грибному соусі.

Свинні крученики з грибами - рецепт

Інгредієнти:

  • 500 г свинячої вирізки або шиї
  • сіль, перець
  • 200 г грибів (білих або печериць)
  • 100 г цибулі
  • 20 г олії для смаження

Для соусу:

відео дня
  • 150 г грибів
  • 100 г цибулі
  • 400 мл води
  • 100 мл вершків
  • 1 ст.л томату
  • ст.л борошна
  • сіль, перець, паприка

Приготування: для начинки на олії обсмажте цибулю 3 хв. Додайте нарізані гриби, посоліть і поперчіть, і перемішуючи смажте 7-8 хв. М'ясо відбиваємо максимально тонко. Солим і перчим з обох боків. Викладаємо начинку на м’ясо та скручуємо рулетики. Не кладіть начинку близько до країв, щоб вона не вивалювалась. Обсмажуємо на олії по 3-4 хв з усіх боків, щоб гарно присмажились, до золотистості. І дістаньте зі сковорідки. На олії що лишилась обсмажте 3 хв цибулю. Додайте гриби, сіль, перець, паприку і смажте ще 4 хв. Додайте томат і борошно, гарно вимішайте. Влийте холодну воду і вершки, гарно вимішайте. Покладіть крученики, і тушкуйте під кришкою 15-20 хв. Перед подачею присипте зеленню - подавайте з картопляним пюре.

Дивіться, як приготувати крученики з грибами:

@mil_alexx_pp ? КРУЧЕНИКИ З ГРИБАМИ - НАЙСМАЧНІШИЙ ІЗ РЕЦЕПТІВ КРУЧЕНИКІВ ✔️ Маленьке прохання - якщо зберегли собі рецепт, скиньте в коментарі ➕ і поставте ❤️, мені це дуже важливо? ⏳час приготування: 45-50 хв ?КБЖВ на 100г:К.125 Б.13 Ж.6 В.4.4 ?Прийом: обід, перекус, вечеря ⚖️вага всієї порції - 1200г ✅Нам знадобиться: ?500г свинячої вирізки або шиї ?сіль, перець ?200г грибів(білих або печериць) ?100г цибулі? ?20г олії для смаження Для соусу ?150г грибів+100г цибулі ? 400мл води + 100мл вершків+ст.л томату+ст.л борошна+сіль,перець, паприка ?для начинки на олії обсмажте цибулю 3хв. Додайте нарізані гриби, посоліть і поперчіть, і перемішуючи смажте 7-8хв. ?краще всього брати для рецепту свинячу вирізку або шию. Я брав гарний шматок у Сільпо - і нарізаємо шматочками товщиною в 1ст. Відбиваємо максимально тонко. Солим і перчим з обох боків ?викладаємо начинку на м’ясо та скручуємо рулетики. Не кладіть начинку близько до країв, щоб вона не вивалювалась ?Обсмажуємо на олії по 3-4хв з усіх боків, щоб гарно присмажились, до золотистості. І дістаньте зі сковорідки. ?На олії що лишилась обсмажте 3хв цибулю. Додайте гриби, сіль, перець, паприку і смажте ще 4хв. Додайте томат і борошно, гарно вимішайте ? влийте холодну воду і вершки, гарно вимішайте. Покладіть крученики, і тушкуйте під кришкою 15-20хв. Перед подачею присипте зеленню - подавайте з картопляним пюре Всім смачногооо? #крученики#крученикизгрибами#крученикизмяса#пальчики#рецептиукраїнською#українськакухня♬ ITALIAN RESTAURANT 1 - Cavendish

Більше рецептів:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти