StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Що ніколи в житті не можна позичати: 5 речей, які накликають біду

13 жовтня 2023, 22:25оновлено 14 жовтня 2023, 15:48
Є речі, які не можна позичати людям за певних обставин. Краще не порушувати заборони, щоб не притягнути в сім'ю проблеми.
хліб, гроші
Що не можна позичати сусідам / Колаж: Главред, фото: pexels

Рано чи пізно в житті може з'явитися ситуація, коли до вас звернуться за допомогою і попросять щось позичити. Однак не варто віддавати відразу все, адже є речі, які не можна позичати.

Вся річ у тому, що деякі речі можуть принести в життя неприємності після того, як вони побувають в руках інших людей.

Якщо вам подобаються такі матеріали, то пропонуємо вам прочитати: Що не можна розповідати іншим 15 жовтня, щоб не злякати удачу: прикмети дня.

відео дня

Пропонуємо вам розібратися, що не можна позичати:

1. Гроші. В цілому можна позичати людям гроші, але варто пам'ятати, що останні кошти позичати не можна. Тоді ви залучите в життя бідність і злидні. Також не варто позичати гроші в ніч на понеділок або в день народження дитини.

Якщо ви відправляєтеся в дорогу, то також не варто брати або віддавати гроші. Якщо у вас просить гроші багата людина, то з грошима до вас повернеться успіх.

2. Хліб і сіль. Не можна позичати останній шматок хліба, щоб не накликати на сім'ю безгрошів'я. Також не можна віддавати хліб після заходу і передавати його через поріг. В такому випадку в родині будуть скандали.

Якщо позичати сіль, що в сім'ї або на роботі можуть початися проблеми. Краще не брати назад сіль, якщо ви вже її позичили.

3. Віник. Якщо позичити віник, то будинок залишиться без захисту і в нього увірвуться неприємності. Вся річ у тому, що цей предмет володіє потужною енергетикою.

4. Цукор. Якщо позичити його комусь, то сім'ю покине щастя, з'явиться непорозуміння, а відносини погіршаться. Якщо вже і давати цукор, то краще віддати закриту упаковку.

5. Одяг та прикраси. Ці речі мають дуже сильну енергетику, адже здатні надовго зберігати енергетику власників. Якщо одяг або прикраси візьме людина з поганою енергетикою, то в життя може прийти дуже багато проблем.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти