Стан волосся сильно погіршиться: що не можна робити 24 липня - прикмети

Що не можна робити 24 липня / фото: pixabay

Що можна робити 24 липня. Суворі прикмети і заборони, які вбережуть від проблем зі здоров'ям.

24 липня церква вшановує пам'ять святих мучеників Бориса і Гліба. Як повідомляє Главред, вони були улюбленими синами Володимира Великого. Борис був князем Ростова, а Гліб - князем Мурома. Ще один син Володимира - Святополк Окаянний - так робив захопити владу, що відправив людей для вбивства Бориса. Гліб дізнався про це і також був убитий за наказом Святополка.

Борис і Гліб стали першими святими, канонізованими на Русі. Це свідчило про розвиток християнства на цих землях. Варто зазначити, що вони під час хрещення отримали імена Роман і Давид.

Якщо вам подобаються такі матеріали, то пропонуємо прочитати: Що потрібно зробити з росою 25 липня: старі прикмети, про які ви навіть не здогадуєтеся.

Що можна робити 24 липня

Що не можна робити 24 липня

1. Не можна 24 липня жінкам ходити з розпущеним волоссям. Вважається, що нечисть погіршить стан волосся.

2. Не можна 24 липня залишати відкритими вікна під час грози. Предки вірили, що тоді в будинок може проникнути нечиста сила, яка зашкодить вашій родині.

3. Не можна 24 липня йти в поле. Блискавка може спровокувати пожежу.

Прикмети 24 липня

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Новини заразКонтакти