Втратите красу і молодість: чим не можна вмиватися 16 липня - прикмети

Що не можна робити 16 липня / фото: pomisna.info

Що можна робити 16 липня. Суворі заборони і прикмети, які вбережуть від серйозних проблем.

16 липня церква вшановує пам'ять священномученика Афеногена і його 10 учнів. Як повідомляє Главред, він був єпископом і мучеником. Він ревно проповідував Євангеліє в Малій Азії, навертав багатьох у християнство. Афеноген навчав своїх підопічних мужності та відданості Христу. Його учні стали ревними проповідниками і підтримували наставника в служінні.

Однак про це дізнався імператор Діоклетіан, який влаштовував гоніння на християн. Правитель схопив святого Афеногена та його учнів. Він наказав відректися їм від віри, але в нього нічого не вийшло. Афеногена та інших піддали жорстким тортурам. Вони мужньо витримали страждання, молилися і прославляли Господа.

Що можна робити 16 липня

Що не можна робити 16 липня

1. Не можна 16 липня ходити в ліс. Предки вірили, що так на вас нападе нечиста сила.

2. Не можна 16 липня плавати у відкритих водоймах. Вважається, що цього дня є ризик потонути.

3. Не можна 16 липня вмиватися молодим дівчатам. Предки вірили, що інакше вони "змиють" із себе красу.

Прикмети 16 липня

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Новини заразКонтакти