4 суворі заборони, які не можна порушувати: що не можна робити 21 червня

Що не можна робити 21 червня / фото: pixabay

Що можна робити 21 червня. Важливі прикмети і заборони, які вбережуть від біди, проблем в особистому житті та втрати щастя.

21 червня церква вшановує пам'ять святого мученика Юліана Тармійського. Як повідомляє Главред, його батько був язичником, а мати - християнкою. Після смерті батька його мати виховувала сина в християнській вірі.

У віці 18 років його заарештували під час переслідувань християн і доставили до суду. Юліану запропонували зректися віри і принести жертву язичницьким богам, однак він відмовився. Після цього хлопця били, катували, знущалися з нього, але він не зрікся віри. Тоді Юліана засунули в мішок із піском і отруйними зміями, після чого кинули в море. Тоді тіло хвилі винесли на берег, його знайшли християни і поховали.

Якщо вам подобаються такі матеріали, то пропонуємо прочитати: Що можна і не можна робити 22 червня: прикмети в Троїцьку поминальну суботу.

Що можна робити 21 червня

Що не можна робити 21 червня

1. Не можна 21 червня рубати липу. Предки вірили, що подібне принесе в життя біду.

2. Не можна 21 червня розповідати про своє кохання. Вважається, що це принесе проблеми в особистому житті.

3. Не можна 21 червня сваритися з рідними. Інакше ця сварка затягнеться надовго.

4. Не можна 21 червня виносити сміття і мити підлогу. Предки вірили, що тоді можна втратити своє щастя.

Прикмети 21 червня

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Новини заразКонтакти