"Ви не на російському каналі": Савченко посварилася зі "слугою" через фейковий COVID-сертифікат

Савченко і Радуцький посварилися на ток-шоу / скріншот

Екснардепа раніше звинуватили в підробці документа про вакцинацію, вона все заперечує.

Михайло Радуцький та Надія Савченко влаштували словесну перепалку в прямому ефірі через питання вакцинації. Раніше екснардепку затримали в аеропорту з підробним COVID-сертифікатом.

В ефірі телеканалу "Україна 24" голова Комітету з питань здоров'я нації Радуцький запитав Савченко, чи вакцинована вона. Екснардепка у відповідь заявила, що інформація про стан здоров'я людини – державна таємниця.

Радуцький заперечив. Він наголосив, що відомості про вакцинацію до цієї категорії не належать. Питання про щеплення не є інформацією про стан здоров'я людини.

"Не маніпулюйте, ви не у Медведчука (Віктор Медведчук – ред) на каналі, ви не на російському каналі. Ви вакциновані?", – сказав їй Радуцький.

У підсумку Савченко так і не сказала, чи робила щеплення від коронавірусу, а також де саме взяла "документ", з яким її упіймали в аеропорту прикордонники. За словами екснардепки, вона відповідатиме в суді.

Скандал з Савченко та COVID-сертифікатом

Нагадаємо, що на початку жовтня Кабмін схвалив законопроект про посилення відповідальності за підробку документів про вакцинацію. Таке ж рішення ухвалив і профільний Комітет Верховної Ради.

Автор: Денис Пономаренко
Новини заразКонтакти