Китай може почати шантажувати США і збільшити допомогу РФ - Жданов

Китай шантажуватиме США Росією / Колаж: Главред, фото: скріншот із відео, Офіс президента

Китай буде тиснути на США, якщо вони не зможуть вирішити свої питання.

Китай шантажуватиме США Росією, якщо їм не вдасться врегулювати свої питання. Він погрожуватиме посиленням військової допомоги російським окупантам. Про це в інтерв'ю Главреду військовий експерт, полковник запасу ЗСУ Олег Жданов.

Китайці можуть почати погрожувати США тим, що будуть купувати у Росії нафту, почати давати валюту, допомагати відновлювати і будувати військово-промислові комплекси.

"Китай же зможе вільно інвестувати. Ось міністр фінансів Росії Силуанов уже, грубо кажучи, рік довбає мізки китайцям, щоб вони дали Кремлю кредит у юанях. Грошей у Москви немає і вони випрошують їх у Китаю. Але ми ж розуміємо, куди ці гроші підуть - на танки", - сказав Жданов.

Хто такий Олег Жданов

Олег Володимирович Жданов (30 березня 1966, Дрезден, НДР) - радянський і український військовий, полковник запасу ЗСУ, український військовий експерт.

З 2016 року часто пише статті в українській, російській, білоруській та іракській пресі. Відкрив власний ютуб-канал, у якому випускає відео з аналітикою бойових дій, де має понад 900 тисяч підписників і 63 млн переглядів, пише Вікіпедія.

Раніше повідомлялося, що Росія може вести війну в нинішніх масштабах ще 2-5 років. Водночас аналітики вважають "роздутими" показники самих росіян з виробництва зброї.

Також раніше повідомлялося, що Китай висунув ініціативу щодо ядерної зброї – у Лаврова зробили заяву. Офіційний Пекін пропонує країнам ядерного клубу домовитися про відмову застосовувати ядерну зброю першими, у МЗС агресора Росії відповіли китайцям.

Інші новини:

Новини заразКонтакти