Арестович розповів, яких перемог вдалося досягти в найгарячіших точках України

Арестович розповів, яких перемог вдалося досягти в найгарячіших точках України / Фото Reuters

Главред наводить тези його виступу.

Радник керівника Офісу президента Олексій Арестович на брифінгу вранці 4 березня озвучив свіжі дані щодо російського вторгнення.

Він запевнив, що ситуація контрольована і навіть вселяє "стриманий оптимізм". У той же час Арестович перерахував найболючіші точки для України і що робиться для порятунку людей у цих містах.

Главред наводить тези його виступу:

«Героїчна оборона Охтирки та Харкова, по-перше, змусила противника зупинитися, по-друге, змінити напрямок розвитку основного удару і, по-третє, змусила перекинути туди додаткові резерви. Ось що дає майстерний опір на місцях... Це дає нам час протриматися, поки прибуде західна допомога і запрацюють санкції та дії нашого керівництва", - уточнив Арестович.

«Ми може відчувати стриманий оптимізм щодо подальшого наступу ворога. Він буде зупинений і на інших ділянках", - запевнив Арестович.

Що відбувається в Україні 4 березня 2022:

Українська ППО збила ворожий літак у Одеській області, пілота шукають. Повітряне судно ворога атакувало об'єкт української військової інфраструктури.

У Міноборони озвучили втрати агресорів за вісім діб війни: як мінімум 9166 осіб. Як кажуть українські військові, втрати російських окупантів від української армії зростають із кожним днем.

Росія кинула проти українців практично всю свою армію, заявив президент Володимир Зеленський. За словами українського лідера, РФ завела на територію України практично весь особовий склад своєї армії.

Автор: Діана Бель
Новини заразКонтакти