"Випробний термін": Разумков заговорив про розпуск Ради

22 лютого 2020, 08:56
Спікер висловився щодо можливості розпуску Верховної Ради.
Разумков
Разумков висловився щодо можливості розпуску Ради / УНІАН

Спікер українського парламенту Дмитро Разумков заявив, що ніяких підстав для розпуску Ради на сьогодні немає.

"Позиція президента, наскільки я пам'ятаю, і вона була висловлена публічно, і моя позиція, ви також чули, що підстав для розпуску Верховної Ради на сьогодні немає. Як будуть далі розвиватися події, подивимося", - сказав Разумков в ефірі телеканалу Інтер.

Відзначимо, президент України Володимир Зеленський звернувся до новообраних депутатів 29 серпня 2019 року під час засідання парламенту.

відео дня

Так от, Зеленський тоді попросив народних обранців не прогуювати і не займатися кнопкодавством, а зосередитися на щоденній роботі.

"Питання: як ви потрапите в підручники? Як парламент, де не було бійок, прогулів, кнопкодавства, а тільки конструктив і копітка робота. Або як парламент, який існував менше за інших - один рік. Це ваш і наш випробувальний термін. Я вже знаю, що розпускати парламент не так і страшно", - пригрозив тоді президент.

Нагадаємо, раніше спікер Верховної Ради Дмитро Разумков нагримав на народних обранців. Причиною стало те, що нардепи часто відволікаються на особисті справи в стінах парламенту.

"Я думаю, що і ви про це чуєте, що людям іноді незрозуміла поведінка народних депутатів, яку вони спостерігають у сесійній залі. І щодо кави, і щодо їжі, і щодо того, що народні депутати досить часто займаються своїми власними справами, то в телефонах, то ще щось", – заявив Разумков під час погоджувальної ради.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти