Кава, їжа і телефони: Разумков розкритикував нардепів за їхню поведінку

17 лютого 2020, 14:47
Дмитро Разумков вкрай незадоволений тим, як народні обранці ведуть себе в парламенті.
Дмитрий Разумков
Дмитро Разумков / УНІАН

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков влаштував рознос народним обранцям. Причиною стало те, що нардепи часто відволікаються на особисті справи в стінах парламенту.

"Я думаю, що і ви про це чуєте, що людям іноді незрозуміла поведінка народних депутатів, яку вони спостерігають у сесійній залі. І щодо кави, і щодо їжі, і щодо того, що народні депутати досить часто займаються своїми власними справами, то в телефонах, то ще щось", – заявив Разумков в ході погоджувальної ради.

При цьому він вказав, що часто чує скарги на поведінку народних депутатів.

"Підійшла вчителька і каже: "Ну дивіться, я так само, як і ви, ходжу на роботу, у мене робочий день рідко коротше, ніж день роботи народного депутата у Верховній Раді. У мене немає часу, коли я перевіряю зошити, спілкуюся з батьками, дітьми, займатися власними справами. У депутатів часу трохи більше?", – дорікнув парламентаріїв спікер Ради.

Крім того, він закликав усіх "слуг народу" працювати так, щоб подібних питань до парламентарів не було.

"Робімо так, щоб нам не було важко відповідати на такі питання, щоб у людей не було таких питань, щоб вони бачили, що народні депутати працюють на користь цієї держави, щоб вони це бачили та відчували", – підкреслив Разумков.

Як раніше повідомляв Главред, в Києві в ході з'їзду партії Слуга народу була схвалена нова редакція статуту, а також запроваджено єдиний електронний реєстр членства в партії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти