StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Кінець інтелектуальної комедії: Вуді Аллен завершує режисерську кар'єру

19 вересня 2022, 16:08
Творець Енні Холлта Опівночі в Парижі переживає творчу кризу, і вирішив зосередитися на іншому хобі.
Вуді Аллен
Вуді Аллен завершить режисерську діяльність після зйомок фільму Wasp 22 / imdb.com

Легендарний американський режисер, актор, сценарист, творець кіножанру інтелектуальної комедії і письменник Вуді Аллен повідомив, що готовий завершити свою кінокар'єру.

Про це він розповів іспанському виданню La Vanguardia під час зйомок його, ймовірно останнього, фільму Wasp 22. Місце дії кінострічки - Париж, а в акторський склад входять виключно французькі актори. Прийдешня картина буде, за словами самого Аллена, чимось на зразок "отруйного романтичного трилера".

У червні, в бесіді з актором Алеком Болдуіном, режисер заявив, що, можливо і зробить ще фільм або два, проте "його запал вже вичерпався".

Схоже тепер Аллен остаточно зважився - після зйомок Wasp 22 він залишить режисуру, і наступним, що він зробить, буде роман, написаний його рукою.

"Моя ідея, в принципі, полягає в тому, щоб не робити більше фільмів, а зосередити увагу на письменництві", - говорить режисер La Vanguardia.

Раніше був оголошений повний список переможців на 94-ій церемонії вручення нагород Американської академії кінематографічних мистецтв і наук Оскар-2022.

Також назвали переможців ювілейного 75-го Каннського фестивалю, які отримали Золоту пальмову гілку у 2022 році. Спойлер: переміг навіть український піротехнік.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти