StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Dzidzio фільми - список фільмів з Dzidzio, які варто подивитися

22 липня 2020, 04:56оновлено 9 вересня 2021, 16:58
Дзідзьо Михайло Хома не тільки знімає фільми, але і сам в них знімається, і навіть має студію Dzidziofilm, де знімає свої фільми та кліпи.
Дзідзьо
Дзідзьо - фільми та серіали з музикою / 1+1

Михайло Хома, який виступає під псевдонімом Дзідзьо разом з членами групи заснував студію Dzidziofilm, на якій знімав не тільки легендарні фільми Контрабас і Перший раз - там же були зняті кілька комічних короткометражок і кліпи групи.

Але де ще знімався Дзідзьо, і що за фільми з Дзідзьо можна подивитися - пише Главред.

Михайло Хома відомий не тільки незвичайним антуражем і піснями, зі смішним стилем. Він також бере участь у зйомках і навіть зіграв головні ролі у фільмах і серіалах.

Особливу увагу до себе Михайло Dzidzio Хома привернув після фільмів Dzidzio Контрабас і Dzidzio Перший раз, у яких зіграв сам. Крім того, Михайло знявся в Свінгерах 2 з Олею Поляковою і в Слузі Народу. читайте такожЩо подивитися: топ-10 найуспішніших фільмів Netflix

В кінці 2019 року вийшов ще й серіал Відморожений з Дзідзьо - в принципі, він зіграв персонажа, частково схожого на себе.

Але, мало хто знає, що та ж студія Dzidziofilm ще до Контрабаса зняла не тільки кліпи, але і серію короткометражок - комічного, іноді сатиричного характеру, які вже встигли стати легендою інтернету.

Dzidzio Контрабас

Dzidzio Контрабас
Dzidzio Контрабас / Dzidziofilm

Фільм Dzidzio Контрабас розповідає неймовірну історію про те, як Dzidzio, Юлік і Лямур прийняли виклик, і в пошуках нових шляхів перевезення контрабанди спробували обдурити митну службу, а заодно кримінальні елементи відразу кілька країн.

Те, що можливість вирости на кордоні дала рідкісну здатність знаходити вигоду не допомогла хлопцям, коли в їх компанію випадково потрапила гаряча дівчина.

Фільм окупився більш ніж в 4,5 рази, і був успішним повнометражним стартом для Dzidzio. Його неповторний стиль простежується скрізь, де він знімався.

Dzidzio Контрабас на 1+1 відео онлайн:

Dzidzio Перший раз

Dzidzio перший раз
Dzidzio Перший раз / Dzidziofilm

У рекламі фільму Dzidzio Перший раз всіляко натякається на маленьку проблему, яка переростає в щось більше. У новому фільмі Dzidzio, в якому знялися також його колеги-музиканти, сюжет більш "закручений".

Після того, як милий головний герой запізнюється в Португалію до мами, його відправляють у заслання в село, де він безтурботно об'їдається, і потрапляє в місцеву лікарню. Але виявляється, що у Дзідзьо є інша проблема - проявляються його дуже тверді соски, і те, що у нього бідне і мізерне статеве життя. Цю проблему він сподівається вирішити, але не так, як підштовхує його друг Бодя (Сергій Либа). До Боді приїжджає сестра з промовистим ім'ям Квіточка, в яку закохується головний герой.

Відморожений

Сериал Відморожений
Серіал Відморожений / 1+1

Міша Дзідзюк - неймовірний ділок 90-х, і може знайти що завгодно і де завгодно, а також заробити на цьому. Він чисто випадково влипає в історію з новоутвореними бандитами, які мали намір ні багато, ні мало - купити завод. Міша "кидає" їх на гроші, а в підсумку єдине його спасіння - заморожування на пару десятиліть, про яке ніхто не знає, оскільки камера стоїть в таємній кімнаті його будинку. Як Міша спілкується з постарілим молодшим братом та його сім'єю - окремий вид мистецтва. Серіал не тільки вражає сюжетом - в ньому зібралися популярні актори, яких зараз можна побачити в українських фільмах. Огляд на всі серії можна подивитися на Главреді.

Короткометражки Дзидьо можна дивитися на ютубі - всі вони є на канаті Dzidziofilm.

Дзідзьо - фільмографія

Дзідзьо: ролі

  • 2016 з Слуга народу — камео (епизод)
  • 2017 ф DZIDZIO Контрабас — Дзідзьо
  • 2018 ф DZIDZIO Перший раз — Дзідзьо
  • 2019 ф Свінгери 2 — гуру
  • 2019 з Відморожений – Михайло Дзидзюк

Дзьодьо: корокометражки

2016 — MARSIK (без цензури) — М. Хома — О. Рощин — М. Хома

2015 — Я їду до мами — М. Хома — О. Рощин — М. Хома

2014 — Ангели чудяться — М. Хома, Т. Дронь — О. Рощин — М. Хома

2014 — Павук (без цензури) — М. Хома, Т. Дронь — О. Поздняков — М. Хома

2013 — Лист до Миколая — М. Хома, Т. Дронь — М. Хома, Т. Дронь — М. Хома

2013 — Повна срака (без цензури) — Ст. Шурубура — Ст. Шурубура — М. Хома

2013 — Народження легенди (мультик) — студія KEMEO — студія KEMEO — студія KEMEO

2012 — ХА-ХА-ХА (без цензури) — Ст. Шурубура — Ст. Шурубура — М. Хома

2012 — Каділак (без цензури) — Ст. Шурубура — Ст. Шурубура — М. Хома, О. Турко

2011 — Сама-сама (без цензури) — Ст. Шурубура — Ст. Шурубура — М. Хома

2011 — Ялта (без цензури) — Ст. Шурубура — Ст. Шурубура — О. Турко

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти