StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Жінка здивувала лайфхаком, як легко очистити крани від нальоту

15 серпня 2024, 03:03
77796
Як зробити ваші крани чистими та блискучими - жінка у Мережі поділилась дієвим лайфхаком.
Жінка здивувала лайфхаком, як легко очистити крани від нальоту
Як почистити кран / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Крани - це місце, яке часто має бруд, навіть через саму ж воду. Основна проблема в тому, що покриття крану пошкоджується через жорстку воду та залишає непривабливі накопичення кальцію на змішувачах.

Якщо ваші крани псують вашу бездоганно чисту ванну кімнату чи кухню, тоді варто використати цікавий метод. Фахівець із прибирання у Мережі поділилась дієвим методом, яким вона зазвичай користується. Жінка розповіла, що такий метод може повторити будь-хто, адже цей продукт є у кожного вдома, передає Mirror.

На своєму веб-сайті жінка поділилась із читачами, що найкраще у боротьбі із нальотом на кранах допоможе столовий оцет. Вона наголосила, що такий метод прибирання не лише дієвий, а є натуральним та не містить отруйних хімікатів.

відео дня

Однак, вона наголосила, що перед використанням оцту необхідно попередньо перевірити невелику ділянку, щоб переконатися, що він не пошкодить покриття ваших кранів. Вона також попереджає, щоб оцет не потрапляв на будь-яку гранітну стільницю, оскільки кислота в оцті може зіпсувати поверхню. Вам знадобиться лише білий оцет, невелика миска та кілька паперових рушників.

Фахівець радить дотримуватись наступних порад та інструкцій:

  • Варто налити трішки оцту в миску і додати кілька паперових рушників. Вони повинні повністю просочитися оцтом, тому варто додати їх більше, якщо знадобиться.
  • Вологі рушники необхідно нанести на будь-які ділянки із плямами від жорсткої води або вапняним нальотом на крані.
  • Потрібно залишити їх на одну годину. Через годину варто зняти рушники та протерти ними будь-які плями, які ще залишилися.
  • Якщо на змішувачі є шви або закутки та щілини, де все ще залишився наліт, варто скористатись зубочисткою, щоб відчистити важкодоступні місця.
Універсальний засіб для чищення
Як приготувати універсальний засіб для чищення / Інфографіка: Главред

Такий метод також можна використовувати на душових лійках. Фахівець також поділилась, що оцет добре допоможе очистити лоток під дозатором води в холодильнику.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти