StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Навіщо француженки зберігають чайний пакетик у сумочці

4 липня 2024, 10:44
1121
Маленька хитрість із чайним пакетиком може вирішити велику проблему.
Навіщо француженки зберігають чайний пакетик у сумочці
Навіщо француженки зберігають чайний пакетик у сумочці / Колаж Главред, фото: pixabay.com, скріншот YouTube

Сумочка - незамінний аксесуар для кожної жінки. Існує ціла низка моделей різних кольорів, форм і розмірів. Але для повсякденного комфорту жінки віддають перевагу сумкам середнього розміру, в які можна покласти кілька речей.

Рано чи пізно в сумочку проникають неприємні запахи, які завдають чимало клопоту їхнім господиням. Звичайно, ви можете віддати річ у хімчистку, але не забувайте, що деякі натуральні методи теж допоможуть, кажуть експерти французького порталу Sante+.

Santé+ Magazine

Santé+ Magazine - це журнал, що спеціалізується на порадах щодо дому та невеликих порадах для повсякденного життя, журнал, який уже понад десять років є частиною франкомовного ландшафту друкованих ЗМІ. Спочатку журнал був доступний у друкованому вигляді, але пізніше його випустили в цифровій версії.

відео дня

Чому з сумки неприємно пахне?

Тут може бути два варіанти: або неприємний запах виходить ззовні, або із самої сумки, пише французький портал. Першу причину легко усунути. Якщо бруд видно, просто видаліть його.

Потім просто провітріть мішок. Якщо ж неприємний запах виходить від самої сумки, значить, вона зроблена з неякісного матеріалу.

Средство от пятен на одежде инфографика
Засіб від плям на одязі інфографіка / Інфографіка: Главред

Як позбутися неприємного запаху з сумки?

З цим завданням має впоратися чайний пакетик. Ця порада дуже проста і дуже ефективна:

Покладіть чайний пакетик на дно сумки і забудьте про неї на кілька днів. Він вбере неприємний запах, а чай випустить свій тонкий аромат. Ефект буде особливо приємним у сумці з натуральної шкіри.

Однак повністю позбутися проблеми не вдасться, бо чайний пакетик діє лише протягом певного часу. Якщо запах справді зберігається, краще звернутися до фахівця, а якщо ваша сумка зроблена зі шкіри, прати її не слід. Почистіть її спиртовим розчином, перманганатом калію або лимонним соком.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти