StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Вона є майже у всіх: для чого потрібна таємна кнопка під сидінням унітазу

2 лютого 2024, 16:05оновлено 3 лютого, 19:16
Місіс Хінч відома своїми найкращими порадами з прибирання, і вкотре вона вразила людей "прихованою" кнопкою, яка може значно полегшити чищення сидіння унітазу.
Вона є майже у всіх: для чого потрібна таємна кнопка під сидінням унітазу
Для чого таємна кнопка під сидінням унітазу - як швидко відмити унітаз / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Прибирання туалету може здаватися важким завданням, але завдяки "прихованій" кнопці зробити туалет блискучим стало набагато простіше.

Софі Хінчліфф, більш відома як місіс Хінч, надихає людей на те, щоб їхні домівки сяяли, організовувати своє життя та ділитися маловідомими лайфхаками зі своїми підписниками. У нещодавньому відео в Instagram "Недільне перезавантаження" вона натиснула маловідому кнопку, щоб зняти сидіння унітазу і почистити його в душі, чим викликала захоплення у підписників.

"Ніколи не думав, що можна так чистити сидіння унітазу, дивовижно!", - написав хтось у коментарях. Але як вона це зробила?

відео дня

Якщо вам цікаво дізнатись більше про те, як швидко та якісно очистити ваш унітаз, рекомендуємо наш матеріал: Вантуз більше не потрібний: жінка показала, як за 5 секунд прочистити унітаз.

Чистка сидіння унітазу важлива для знищення бактерій і непривабливих плям. Експерт з прибирання ванних кімнат Ненсі Емері (Nancy Emery) розповідає: "Прибирання у ванній кімнаті, особливо в туалеті, дуже важливе, оскільки саме в цій зоні надмірне накопичення бруду і бактерій може бути найпоширенішим і найнепривабливішим", пише Mirror.

Потім Ненсі розповіла, як найкраще знайти "приховану" кнопку, яка знаходиться на більшості сучасних унітазів. Вона пояснила, що кнопка знаходиться "в центрі сидіння унітазу, коли ви піднімаєте кришку і сидіння". Для тих, хто не знає, вона називається "швидкознімний шарнір", і, просто натиснувши на кнопку, ви зможете "дуже легко зняти сидіння унітазу".

Дивіться відео про те, як господиня використовує таємну кнопку під сидінням вашого унітазу для швидшого прибирання:

Потім, як це зробила місіс Хінч у своєму відео про перезавантаження, ви можете ретельно вимити сидіння - навіть у душі.

"Ви можете глибоко очистити сидіння і отримати доступ до тих місць на чаші унітазу, до яких ви не можете дістатися з прикріпленим сидінням, що в кінцевому підсумку забезпечить вам набагато більш гігієнічне та ефективне очищення", - каже Ненсі.

Якщо у вас немає прихованої кнопки, не бійтеся - вам, ймовірно, доведеться скористатися викруткою, щоб від'єднати сидіння, але воно того варте для такого необхідного глибокого очищення. Ненсі радить намагатися робити це "хоча б раз на місяць на додаток до щоденного та щотижневого прибирання".

Експерт поділився найкращим способом, як зняти старе сидіння для унітазу, який можна знайти нижче:

  • Відкрутіть гайку під унітазом - зазвичай це гайка-баранчик, яку можна зняти вручну, але якщо це звичайна гайка, вам потрібно буде послабити її за допомогою ключа або плоскогубців.
  • Підніміть сидіння - після того, як ви відкрутили гайку, витягнути сидіння буде так само просто, як і зняти його.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти