StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Вантуз більше не потрібний: жінка показала, як за 5 секунд прочистити унітаз

6 січня 2024, 03:30оновлено 6 січня, 15:05
Люди, які спробували цей спосіб, кажуть, що він займає "менше п'яти секунд" і позбавляє вас від необхідності дзвонити або витрачати гроші на послуги сантехніка.
Вантуз більше не потрібний: жінка показала, як за 5 секунд прочистити унітаз
Вантуз більше не потрібний - жінка показала, як за 5 секунд прочистити унітаз / Колаж Главред, фото: ua.depositphotos.com

Немає нічого більш прикрого, ніж зайти до туалету і побачити, що він забився. Розбиратися з цим безладом може бути величезним і дорогим завданням, але одна жінка, на щастя, зробила його простим - і вам не знадобиться туалетний йоржик або вантуз.

Джіа Пендергаст каже, що її спосіб прибирання означає, що вам також не потрібно буде викликати сантехніка. На своїй сторінці в TikTok @giapendergast Джіа продемонструвала, як вона використовує рідину для миття посуду, щоб очистити свій туалет і запобігти його засміченню, пише Mirror.

Джіа сказала: "Я знаю, що це звучить божевільно, але це дійсно працює. Тому, якщо у вас засмітився унітаз, перш ніж викликати сантехніка, спробуйте зробити так. Візьміть принаймні півсклянки мила для посуду, висипте його в унітаз, а потім візьміть з кухні велику каструлю або миску і наповніть її гарячою готельною водою".

відео дня

Якщо вам цікаво дізнатись більше про те, які речі не можна змивати в унітаз, рекомендуємо наш матеріал: 5 речей, які люди змивають в унітаз, але робити цього не можна.

Дивіться відео про те, як швидко прочистити унітаз в домашніх умовах:

Жінка пояснила, що люди, які пробують цей спосіб, не повинні використовувати окріп, наприклад, з чайника, оскільки це може спричинити тріщини у вашому туалеті. За її словами, підійде гаряча вода з кухонного крану.

Вона додала: "Потім ви обережно виливаєте цей галон дуже гарячої води в унітаз і залишаєте його приблизно на 15 хвилин, а потім змиваєте. Причина, чому це працює, полягає в тому, що подібно до їжі, яка прилипла до посуду, поєднання гарячої води і мила для посуду допоможе розчинити і розбити те, що застрягло в унітазі, що спричинило засмічення".

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти