StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як освіжити диван від бруду за лічені хвилини: вражаючий трюк з горілкою

7 квітня 2024, 14:27
Фахівець стверджує, що залишки напоїв з вечірки можна використовувати як засіб для чищення поверхонь, однак потрібно врахувати важливий момент.
Як освіжити диван від бруду за лічені хвилини: вражаючий трюк з горілкою
Як освіжити меблі за хвилини - жінка показала трюк з горілкою / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Якщо ви думали, що горілка годиться лише для міксерів та мартіні, подумайте ще раз, адже один користувач TikToker розкрив її дивовижну здатність прибирати ваш дім. За словами блогера Кеті Пуллман, алкогольний напій можна змішувати з водою так, ніби це звичайний спрей для чищення поверхонь або килимів. Про це вона сказала у відео, опублікованому в TikTok (@katie_pullman), повідомляє Mirror.

"Тепер, коли я привернула вашу увагу, я не жартую, я буквально використовую горілку для очищення частин мого будинку... Я використовую її, щоб дезодорувати свій диван, тому що саме там моя собака любить сидіти і жувати всі свої іграшки цілий день. Позбудьтеся цього огидного собачого запаху!", - зазначила вона.

Кеті стверджує, що для того, щоб її диван висох і позбувся запаху, може знадобитися від 30 хвилин до години.

відео дня

Дивіться відео про те, як за допомогою горілки очищати меблі та інші предмети:

@katie_pullman This consistently gets views so I’m reposting the $7 vodka #cleaning hack! #lifehack♬ original sound - Katie Pullman

"Я також використовую цей метод, щоб позбутися неприємного запаху собаки. Я також з успіхом використовувала цей метод на килимах!", - вказує вона.

Хоча відео Кеті зустріло незліченну кількість захоплених глядачів, вона не перша, хто рекомендує горілку як "чарівний" засіб для чищення. За даними NBC, дистильований спирт також можна використовувати для протирання різноманітних поверхонь, включаючи ванни, білизну, кухонні стільниці і навіть взуття.

Однак експерти з прибирання стверджують, що цей продукт все ж слід використовувати з обережністю, оскільки для ефективної нейтралізації вірусів та інших бактерій суміші повинні містити щонайменше 70% спирту. І навіть з такою концентрацією спиртного ви можете зіткнутися з деякими проблемами.

"Суміші, які містять більше спирту, хоча й міцніші, можуть випаровуватися з поверхонь занадто швидко, щоб насправді нейтралізувати мікроби на цій поверхні. Хоча невеликі предмети з непористою поверхнею, такі як ключі від будинку або навіть поверхня туалетної ручки, часто можна підтримувати вологими досить довго, повторно наносячи спирт, це буде набагато складніше зробити на більшій поверхні, не кажучи вже про весь будинок", - наголошують експерти.

Як наслідок, використання горілки для видалення плям і запахів на одязі чи килимах є, мабуть, найдоцільнішим, і незліченна кількість людей вже пропонують це в Інтернеті.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти