StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Із чого насправді виготовляють паприку: відповідь вразить всіх

25 січня 2024, 16:48
6448
Дізнайтесь, звідки насправді походить паприка та який секрет її виготовлення.
Із чого насправді виготовляють паприку: відповідь вразить всіх
Як готують паприку / колаж: Главред, фото: pexels

Паприка - це популярна приправа, яку часто використовують господині у своїх стравах. Ця приправа надає будь-якій страві трохи тепла, однак, не всі знають із чого насправді цей темно-червоний порошок виготовляють.

Більшість гурманів завжди вважали, що це приправа походить із "паприкового дерева". Однак, дізнавшись правду, вони були здивовані, що насправді суміш складається із меленого та висушеного перцю - як той, що росте на вашому городі, передає видання Mirror.

Такого поняття, як паприкове дерево немає. Також люди вважали, що паприка - це якась власна спеція і її змішали, щоб отримати широко відомий і визнаний паприковий порошок.

відео дня

Як приготувати паприку в домашніх умовах

Для того, щоб власноруч приготувати паприку потрібно взяти свіжий солодкий перець, а щоб він спеція була гостріша, можна додати перець чилі. Необхідно обирати плоди червоного кольору, щоб вони були тверді.

Придбаний перець потрібно промити та викласти на рівній поверхні - залишити на пару днів при кімнатній температурі. Через три дні потрібно вирізати плодоніжки та насіння, а сам овоч варто нарізати невеликими шматками.

Нарізані шматочки потрібно нанизати на нитку за допомогою голки. Таке "намисто" варто залишити у темному місці, що добре провітрюється. Потрібно перець добре висушити.

Коли нарізаний перець повністю висохне, варто подрібнити його дуже дрібно, на порошок. Зберігати його краще у скляних герметичних банках.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти