StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

І очистить, і запахи прибере: жінка показала, що потрібно кинути в пралку

20 березня 2024, 10:40
Після одного прання ви отримаєте пральну машину, що пахне свіжістю, причому зовсім недорого.
Жінка показала, що потрібно кинути в пралку
Жінка показала, що потрібно кинути в пралку / Колаж Главред, фото: скріншот YouTube,

Жінка поділилася швидким і простим способом очищення пральної машини і видалення запахів за допомогою всього двох предметів.

Користувачка Instagram Керрі Стедман показала, як вона позбувається неприємних запахів у своїй пральній машині і надає їй абсолютно нового вигляду за допомогою всього двох інгредієнтів, пише express.

"Для швидкого і простого чищення пральної машини розріжте лимон навпіл, додайте зубну пасту і киньте в пральну машину, щоб позбутися запахів і залишити пральну машину блискучою", - заявила Керрі.

відео дня

Що потрібно знати про Express.co.uk

Express.co.uk - британський таблоїд, який є цифровим підрозділом Daily Express і Sunday Express - одного з найвідоміших і надійних британських новинних брендів.

З 1900 року Express надає мільйонам читачів поінформоване висвітлення найважливіших світових подій як у друкованому вигляді, так і в режимі онлайн.

Як кажуть у виданні, вони щодня намагаються надати читачам найкращу журналістику, інформувати та розважати.

Вона нанесла трохи зубної пасти на кожну половинку лимона, потім кинула їх у барабан пральної машини і поставила її на 30-хвилинний цикл.

"Скористайтеся цим швидким способом: киньте половинки лимона в порожню пральну машину і запустіть пральну машину на режимі швидкого прання з дуже гарячою водою. Після закінчення циклу ви отримаєте пральну машину, що пахне свіжістю, причому зовсім недорого".

Вона пояснила, що зубна паста має абразивні властивості та допомагає видалити плісняву, а кислота в лимонному соку має природну антибактеріальну дію і відмінно видаляє бруд і бактерії.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти