StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Це роблять всі: лікар попередила про загрозу від популярної ранкової звички

1 лютого 2024, 02:35
У кожного з нас є своя рутина, коли ми прокидаємося вранці, але лікар попереджає людей про небезпеку поширеної звички, яка має вплив на ваше самопочуття.
Це роблять всі: лікар попередила про загрозу від популярної ранкової звички
Чому не можна дивитись в телефон після сну - вплив телефону на людину / Колаж Главред, фото: ua.depositphotos.com

У кожного з нас є ранкова рутина, але, можливо, є одна звичка, від якої варто відмовитися. Лікар-натуропат доктор Джанін Боурінг застерігає людей від неї на своєму каналі в TikTok. Оскільки багато людей перевіряють свої телефони, коли прокидаються, вона сказала, що це те, про що нам усім потрібно подумати, пише Dailystar.co.uk.

Потяг до гаджета може бути шкідливим для вашого здоров'я в довгостроковій перспективі. Якщо ви робите це роками, можливо, вам варто задуматися про те, щоб позбутися цієї звички.

Вона пояснила: "Ви не хочете цього робити. Це підвищить рівень дофаміну, який дуже сильно стимулює ваш мозок і нервову систему".

відео дня

Крім того, перше, що ви робите, це переглядаєте свій телефон, що також може вплинути на ваші кальцієві канали, що регулюються напругою (VGCC).

Доктор Боурінг додає: "Електричні та магнітні поля (ЕМП) від вашого мобільного телефону призведуть до того, що занадто багато кальцію потрапить у ваші клітини через VGCC, що вимагатиме більше магнію, щоб врівноважити баланс цього кальцію, який потрапляє всередину. Це вплине на ваш метаболізм протягом дня, рівень енергії, і ви можете відчувати головний біль від цих ЕМП"" , - наголошує вона.

Дивіться відео про те, чого не варто робити вранці відразу після прокидання:

@j9naturally NEVER Do This When You FIRST WAKE UP Dr. Janine recommends that you avoid checking your phone right after waking up. This is because it raises your dopamine levels, which is very overstimulating to your brain and nervous system. Additionally, the EMF's from the phone can cause an influx of calcium into your cells via the Voltage-gated calcium channels, leading to an unbalanced calcium-magnesium ratio. This, in turn, affects your metabolism, energy levels, and can cause headaches from the EMFs. Lastly, the blue light from the phone tricks your brain into thinking that it's noon, thereby disrupting your circadian rhythms. Follow for more natural health tips?. #dailyhealth#emf#phones#emfexposure♬ original sound - doctorjanine Bowring, ND

Лікар також попередила, наскільки небезпечним для нашого здоров'я може бути синє світло.

Вона сказала: "Синє світло від вашого телефону також повідомляє вашому мозку, що зараз 12 година дня, порушуючи ваші циркадні ритми", - резюмує лікар.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти