StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Виглядатиме, як нове: як за хвилини позбутись подряпин на лобовому склі машини

5 квітня 2024, 10:14оновлено 7 квітня, 09:05
Подряпини на склі автомобіля від двірників можуть стати неприємною несподіванкою для власників машин. Главред з'ясував, як позбутись від подряпин на склі авто.
Виглядатиме, як нове: як за хвилини позбутись подряпин на лобовому склі машини
Як позбутись подряпин на лобовому склі авто - недорогий метод / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Подряпини на склі автомобіля можуть з'являтися внаслідок некоректного використання двірників, особливо під час їзди на сухому склі або при великій швидкості руху. Іноді вони виникають через велику кількість бруду або піску на склі, які потрапляють під двірники під час їзди. Експерти із ремонту та відновлення автомобілів у відео на YouTube каналі "Car Recovery Service" розповіли про те, як позбутись від подряпин на лобовому склі.

Як позбутися подряпин на лобовому склі від двірників

За їх словами, якщо подряпина незначна, її можна легко виправити за допомогою зубної пасти та серветки з мікрофібри.

"Нанесіть невелику кількість зубної пасти на подряпану ділянку і обережно втирайте зубну пасту круговими рухами за допомогою серветки. Продовжуйте втирати кілька хвилин, поки паста не висохне, а потім витріть залишки чистою серветкою. Тепер подряпина повинна стати менш помітною або навіть повністю зникнути", - вказують експерти.

Якщо вам цікаво дізнатись більше про те, як прибрати подряпини із кузова автомобіля, рекомендуємо наш матеріал: І відганяти нікуди не потрібно: як прибрати подряпини на машині.

Крім того, наголошується, що потрібно дотримуватись чіткої послідовності в для видалення подряпин з лобового скла автомобіля.

  • Оцініть серйозність подряпини.
  • Залежно від глибини подряпини, ви можете визначити найкращий спосіб дій.
  • Перед початком ремонтних робіт очистіть лобове скло.
  • Переконайтеся, що лобове скло чисте і на ньому немає сміття або пилу, які можуть призвести до подальшого пошкодження.

Крім того, існує метод, який передбачає використання сухої гірчиці з оцтом для видалення подряпин від двірників з лобового скла автомобіля.

Для підготовки цього засобу рекомендується взяти гірчичний порошок та оцет, змішати їх до отримання консистенції, схожої на густу сметану.

Після цього потрібно нанести суміш на чисту поверхню скла та відполірувати його сухою тканиною. Зазначається, що ефект від такої обробки буде значно сильнішим, ніж від звичайної зубної пасти.

Експерти із ремонту машин для більш глибоких подряпин рекомендують використовувати засіб для полірування скла.

"Нанесіть невелику кількість засобу для полірування скла на подряпану ділянку і за допомогою буферної подушечки обережно відполіруйте подряпину круговими рухами. Продовжуйте полірувати, доки подряпина не зникне, а потім витріть залишки чистою ганчіркою. При необхідності повторіть процес", - вказують вони.

У відео додається, що для більш глибоких подряпин, можливо, доведеться повторити процес кілька разів, поки подряпина не стане непомітною.

"Якщо подряпини занадто глибокі, щоб їх можна було видалити, подумайте про заміну лобового скла", - наголошують майстри.

Крім того, для більш глибоких подряпин вам знадобиться полірувальна паста для скла.

"Її можна знайти в більшості автомагазинів або в Інтернеті. Нанесіть невелику кількість засобу на подряпану ділянку і за допомогою буферної подушечки обережно відполіруйте подряпину круговими рухами. Продовжуйте полірувати, поки подряпина не стане непомітною, а потім витріть залишки чистою ганчіркою", - резюмують експерти із ремонту автомобілів "Car Recovery Service".

Дивіться відео про те, як позбутись від подряпин на лобовому склі:

Чому можуть з'являтись подряпини на лобовому склі

Подряпини на склі автомобіля від двірників можуть з'являтися з ряду причин:

  • Зношеність двірників: якщо двірники стали зношеними або пошкодженими, вони можуть виконувати неефективну роботу при очищенні скла, що призводить до подряпин.
  • Забруднення на склі: наявність піску, бруду або інших часток на склі, які не були видалені перед включенням двірників, може спричинити подряпини.
  • Пошкодження скла: якщо скло автомобіля вже має подряпини або інші пошкодження, то використання двірників може поглибити ці пошкодження.
  • Невірне використання: неправильне використання двірників, наприклад, включення їх на сухому склі або під час морозу, також може призвести до появи подряпин.

Щоб уникнути цього виду пошкоджень, рекомендується регулярно перевіряти стан двірників і замінювати їх при необхідності, очищати скло від бруду перед використанням двірників і уникати включення їх на сухому склі або під час морозу.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти