Як зробити, щоб плита не бруднилася - рішення є у вашого чоловіка

Як зробити, щоб плита не бруднилася / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Більше не потрібно класти фольгу на плиту і мити її щодня!

Плита є невід'ємною частиною кухні, і її чистота завжди викликає занепокоєння. Проливання їжі під час приготування неминуче, а прибирання гарячої плити неможливе. У результаті їжа прилипає, ускладнюючи подальше очищення. Але у нас є чудове рішення: використання автомобільного воску.

Чому автомобільний віск?

Автомобільний віск призначений для надання блиску і запобігання дрібних подряпин на автомобілі. Він полегшує чистку, оскільки бруд не прилипає, а просто лягає поверх воску, пише портал Tips and Tricks.

Що таке Tips and Tricks?

Tips and Tricks - один із найбільших брендів у своїй ніші, що входить до складу голландської медіакомпанії WeBlog Media. Веб-сайт і сторінку у Facebook відвідують тисячі відвідувачів щодня. Ресурс публікує лайфхаки та хитрощі, якими люди діляться в мережі.

Хоча сучасні автомобілі мають прозоре покриття, яке робить віск майже непотрібним, з часом це покриття може стиратися, і нанесення воску все одно корисне. Віск відштовхує плями, відбитки пальців, пил і бруд.

Як захистити варильну панель від жиру?

Засіб від плям на одязі інфографіка / Інфографіка Главред

Віск тримається близько двох тижнів. Коли ви помітите, що шар починає втрачати блиск, повторіть процедуру. Принадність воску в тому, що він запобігає прилипанню їжі та полегшує очищення, а регулярне використання воску зменшує необхідність інтенсивного чищення плити щотижня.

Крім того, віск можна використовувати для різних типів поверхонь, роблячи його універсальним рішенням.

Вам може бути цікаво:

Новини заразКонтакти