StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

5 найкорисніших порад, які змусять дім пахнути свіжістю: господиня розповіла секрет

28 лютого 2024, 17:55оновлено 29 лютого, 23:51
Достатньо скористатися кількома простими порадами для прибирання, й оселя завжди буде чистою та пахнутиме приємними ароматами.
Уборка
5 найкорисніших лайфхаків, які змусять дім пахнути свіжістю/ колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Часто на прибирання вдома доводиться витрачати дуже багато часу, але результат не завжди виявляється таким, як ми очікуємо.

Радимо прочитати також наступний матеріал: Лише люди з орлиним зором знайдуть собаку в печері за 6 секунд: складна оптична ілюзія

Блогерка, мама двох дітей та авторка книги "Чиста мрія", на Instagram-сторінку якої під назвою "Home of Styling, Organizing + Cleaning Hacks" @mama_mila_au підписані 2,6 мільйона людей, назвала свої п’ять улюблених прийомів, які допомагають їй утримувати свій дім у чистоті без зайвих зусиль, пише The Mirror.

відео дня

Про свої п’ять улюблених прийомів, які вона використовує під час прибирання вдома, блогерка розповіла в одному зі своїх дописів. За її словами, за допомогою таких недорогих методів можна зробити дім чистим і наповнити його приємними ароматами, які будуть довго триматися.

  1. Потрібно поставити 2 столові ложки ванільного екстракту в духовку, яку попередньо розігріти до 180 градусів Цельсію, і залишити там на 10 хвилин, щоб ваш дім пахнув печивом.
  2. Накрапати ефірні олії на ватні кульки і помістити ці кульки всередину пилососа, щоб весь ваш дім пахнув свіжістю після прибирання.
  3. Також можна помістити ватні кульки з ефірними оліями під пакет у контейнері для сміття, щоб позбутися неприємних запахів.
  4. Залити 1 склянку харчової соди в посудомийну машину, щоб позбутися будь-яких затхлих запахів.
  5. Щоб нейтралізувати запахи у ванній кімнаті, можна натерти підлогу кремом для гоління, після чого змити його чистою водою.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Раніше ми розповідали, навіщо сипати соду в унітаз. Щоб відмити унітаз без магазинних засобів, можна самостійно приготувати народний засіб з кількох інгредієнтів.

Нагадаємо, раніше дієтолог назвав 5 продуктів, які після морозилки стають навіть кориснішими. Є продукти, які після заморожування не лише не втрачають своїх корисних властивостей, а можуть навіть стати кориснішими.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти