StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зів'яне і осиплеться: експерти назвали 3 місця, куди не можна ставити ялинку

2 грудня 2023, 16:37
Експерти кажуть, що при розміщенні новорічного дерева потрібно дотримуватися певних правил.
Де не можна ставити ялинку
Де не можна ставити ялинку / Колаж Главред, фото: pixabay.com

Наближатися Новий Рік 2024 і кожен з нас хоче, щоб новорічна ялинка простояла якомога довше.

Джон Лоулесс з компанії BestHeating, що спеціалізується на опаленні і Димер Кас з Fantastic Gardeners розповіли про те, де не можна ставити ялинку, пише Huffpost.

Уникайте джерел тепла

Експерти кажуть, що розміщення новорічного дерева поруч із джерелом тепла є великою помилкою і призведе до того, що дерево висохне, виглядатиме зів'ялим і скидатиме свою хвою.

відео дня

"Ялинка повинна займати центральне місце, але завжди уникайте розміщення поблизу джерел тепла, таких як Радіатори та каміни. У будинку з підігрівом підлоги спробуйте вимкнути його в зоні з вашим деревом. Якщо ви не можете уникнути теплого місця, переконайтеся, що підставка або коробка постійно наповнені водою, бо Різдвяна ялинка використовує до двох літрів води в день", - пояснив Джон Лоулесс.

Знайдіть темний кут

Знайти найкраще місце для різдвяної ялинки може бути складно, особливо з невеликим простором, і найкраще місце часто знаходиться в кутку кімнати, якщо простір обмежений, таким чином, воно заховане в стороні і не піддається ризику бути перекинутим.

Тим не менш, ви повинні переконатися, що ваш затишний куточок отримує багато природного сонячного світла, інакше ви можете отримати ялинку без голок на Різдво.

Головне, щоб було сухо

Окрім положення ялинки, багато хто забуває про умови, необхідні дереву, щоб вижити, а у вашій вітальні, ймовірно, сухіше, ніж хотілося б.

"Якщо повітря занадто сухе, це призведе до в'янення дерева, і в цьому випадку використовуйте зволожувач повітря, щоб додати вологи в повітря і допомогти вашій різдвяній ялинці залишатися живою і свіжою до кінця святкового сезону", - підсумував експерт.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти