StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ось що насправді відбувається з одягом в хімчистці: несподівана відповідь

15 лютого 2024, 18:44
Канадська ведуча подкасту була приголомшена, коли зрозуміла, що насправді відбувається з одягом, коли ви віддаєте його в хімчистку.
Ось що насправді відбувається з одягом в хімчистці: несподівана відповідь
Що насправді відбувається з одягом в хімчистці - як працює хімчистка / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Віддавання одягу в хімчистку значно полегшує життя, але чи замислювалися ви коли-небудь про те, що насправді з ним відбувається? У житті є речі, про які ви можете ніколи не замислюватися - і однією з них, можливо, є те, що відбувається з вашим одягом у хімчистці.

Довіривши експерту вивести плями або просто освіжити свої особливі речі, ви можете не хвилюватися, але одна жінка була вражена, коли зрозуміла, що одяг насправді ніколи не намокає, звідси і назва хімчистки - "суха чистка".

Ведучі подкасту Лорен Рііхімакі та Джеремі Льюїс поділилися в TikTok фрагментом свого останнього епізоду шоу Wild 'Til 9, де вони обговорювали, що насправді відбувається в процесі хімчистки - Лорен зізналася, що вона думала, що вони роблять те ж саме, що ми робимо вдома, тільки "краще", пише Mirror.

відео дня

"Я думала, що коли ви віддаєте щось в хімчистку, особливо ті спеціальні тканини і текстури, я думала, що вони просто дуже добре перуть речі, тому що це те, чим вони займаються. Вони і є хімчистками. Вони професіонали. Я думала, що коли ти віддаєш туди річ, вони просто знають, як випрати її краще, ніж ми вдома", - сказала вона.

Дивіться відео про те, що насправді відбувається з одягом в хімчистці:

Однак Джеремі не був вражений одкровенням своєї колеги-зірки і був шокований тим, що вона тільки зараз це зрозуміла, він просто відповів: "Добре: "Гаразд". Як підсумувала Лорен: "І на мій жах, він залишається сухим".

Однак колеги з хімчистки дали пояснення. Один з них сказав: "Ну, вони не намокають від води... вони "намокають" від певних розчинників... але оскільки це не вода, вони технічно залишаються сухими... тому що тільки вода може зробити речі мокрими".

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти