StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Точно збудеться: стало відомо, як правильно загадувати бажання на Новий рік 2024

18 грудня 2023, 16:32оновлено 18 грудня 2023, 17:36
1257
Главред з'ясував, як загадати бажання на Новий рік, щоб у 2024 році воно точно збулось і принесло багато позитивних емоцій вам та вашим рідним.
Точно збудеться: стало відомо, як правильно загадувати бажання на Новий рік 2024
Як загадувати бажання на Новий рік - як зробити так, щоб мрії здійснювались / Колаж Главред, фото: pixabay

Новий рік - це чарівне свято. У новорічну ніч прийнято не тільки святкувати і зустрічати наступаючий Новий рік, але і загадувати бажання. Комусь такі традиції можуть здатися занадто дитячими, але чому б і ні? Не забувайте, що дива трапляються лише тоді, коли ви в них вірите. Як правильно загадувати новорічні бажання, щоб ваші мрії обов'язково збулися.

1. Спалювання листка з бажаннями

Мабуть, найпопулярніший спосіб. Візьміть аркуш паперу і запишіть свої бажання. Коли в новорічну ніч куранти проб'ють північ, спаліть його, а попіл, що залишився, киньте в келих з шампанським. Коли годинник проб'є 12, випийте все, і ваше бажання збудеться.

2. Покладіть список із бажаннями в порожню пляшку

Зачекайте, поки гості вип'ють шампанського. Візьміть у них порожню пляшку і залиште в ній листок із побажаннями і мріями. Після цього повторіть все написане про себе і дуйте в горло пляшки. Після цього закрийте пляшку пробкою і сховайте в шафу.

3. Запаліть бенгальські вогні

Візьміть бенгальські вогні, запаліть їх в перші секунди Нового року і загадайте бажання. Своїми іскрами бенгальський вогонь якнайшвидше перетворить ваші бажання в реальність. Важлива умова: не можна викидати згорілий бенгальський вогник, поки ваше бажання остаточно не збудеться.

4. Бажання під подушкою

Якщо у вас кілька бажань, то 31 грудня запишіть їх на окремих листках і сховайте під подушку. А вранці 1 січня, прокинувшись, дістаньте три папірці. Три бажання, які ви дістали першими, обов'язково здійсняться у 2024 році.

5. Банка для бажань

Якщо у вас багато бажань і ви хочете, щоб вони всі збулися, напишіть кожне бажання на окремому аркуші паперу. Потім покладіть всы листки в горщик, можна також покласти туди гілочок і цукерок, щоб прикрасити його. Закрийте банку і заховайте, нехай ваші мрії здійсняться. А в кінці 2024 року ви будете читати папірці і перевіряти, які бажання здійснилися.

6. Як забажати на Новий рік вагітність?

Жінка, яка хоче завагітніти, повинна очистити мандарин і з'їсти його під звуки курантів Якщо в мандарині є кісточки, то це бажання обов'язково збудеться.

7. Як забажати на Новий рік грошей?

Рівно опівночі ви повинні тримати в руці жовту монету. Потім її потрібно опустити в келих для шампанського і випити напій. Потім цю монету потрібно покласти в гаманець і носити з собою цілий рік, вона буде притягувати гроші. Кажуть, чим менший номінал монети, тим більший прибуток.

Психолог Анжела Качан вказує на те, що потрібно правильно загадувати бажання на новий рік. Вона виділила 3 основні критерії для того, аби ваші бажання точно збувались в Новому році.

Особливості загадування новорічних бажань

  • Конкретика - психолог наголошує, що якщо ви мрієте бути багатим і кажете "Моя ціль стати багатим", вона не є конкретною. Потрібно визначити точні критерії багатства. "Можливо, ви мрієте заробляти дві тисячі доларів в місяць, а можливо, мрієте заробляти десять тисяч гривень в місяць? Яке для вас це багатство? Або для прикладу, я хочу бути щасливим. Ця ціль не є конкретною. Потрібно визначити, що для вас є щастя. Коли ваші рідні і близькі здорові, чи, можливо, ви мрієте народити дитину і так далі", - вказує Анжела Качан.
  • Обов'язково потрібно визначити термін виконання цієї цілі - психолог рекомендує планувати цілі на рік, щоб в наступному році ви могли проаналізувати, чи виконали ви її за рік. "Якщо ні, потім проаналізуйте, чому не виконали, і трошки сформулюйте по іншому. Повинен бути критерій досягнення цілі, коли саме ви зрозумієте, що ви її досягли", - наголошує психолог.

Дивіться відео про те, як правильно загадувати бажання на Новий рік:

  • Позитивність - ви не повинні формулювати речення там, де є частинка. "Не" для прикладу, "Я не хочу бути бідним". Не можна так формулювати, потрібно формулювати так: "я хочу бути багатим".
  • Реалістичність - ставте те за мету, чого ви дійсно можете досягти.
  • Актуальність - спеціаліст наголошує, що ціль завжди повинна відповідати вашим вимогам тут і тепер. Якщо, знову ж таки, ви мрієте про величезний будинок, про велику сім'ю, ви не зможете досягнути цю ціль за рік. Тому формулюйте те, що вам потрібно, протягом декількох місяців, а далі протягом року.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти