StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Серце романтика не витримає: найкращі турецькі серіали про кохання

13 вересня 2024, 18:34
3483
Часто у пошуках глибоких хвилювань та метеликів у животі ми шукаємо, який турецький серіал подивитись, щоб не відірватися. Найцікавіші з них у підбірці.
Сериал о любви
Який зараз найпопулярніший турецький серіал / Колаж: Главред, фото: скріншоти з серіалів

У пошуках романтичних історій на екрані під час вечірнього пошуку, що переглянути трапляються серіали та фільми саме з Туреччини. Але визначити, який найцікавіший турецький серіал про кохання варто переглянути буває непросто. Однак Главред склав підбірку найпристрасніших серіалів про любов.

Останнє літо (2021)

У цьому серіалі життєві шляхи двох абсолютно різних людей несподівано перетинаються, відкриваючи перед ними велику і захопливу історію, яка тісно пов’язана зі світом криміналу. Один із них стоїть на протилежному боці закону. Селім Кара — один із найшанованіших прокурорів, відомий своєю принциповістю та ідеалістичним підходом до справедливості. Він рідко зустрічає опір у своїй роботі і завжди діє згідно власного морального компасу. Одного разу йому доручають справу, що змушує його звернутися до кримінального авторитета Сельчука.

відео дня

Сельчук, зі свого боку, просить Селіма про допомогу — захистити його сина Акгюна від можливих проблем. Прокурор погоджується, адже угода здається вигідною для обох сторін. Однак Акгюн починає власну небезпечну гру. Сюжет розвивається стрімко, у ньому є місце і коханню, тож картину сміливо можна віднести до списку, який турецький серіал подивитись на одному диханні.

Заборонене кохання (2008)

Турецький серіал розповідає про життя молодого батька Аднана, який після трагічної втрати своєї коханої залишається сам із двома дітьми – донькою Ніхаль та сином Бюлентом. Протягом 11 років Аднан веде усамітнене життя, тримаючись осторонь від світського суспільства та галасливих подій. Він пообіцяв собі, що відтепер єдиним його пріоритетом стануть діти. Їхня сім’я мешкає у розкішному маєтку в Стамбулі, де на допомогу приходить надійна няня, якій Аднан повністю довіряє. Крім того, в домі живе його племінник Бехлюль.

Одного дня життя Аднана несподівано змінюється, коли він зустрічає дівчину на ім'я Біхтер. Вона здатна пробудити в ньому давно забуті почуття. Закохавшись знову, Аднан готовий дати шанс новому початку. Біхтер також зацікавлюється заможним та порядним чоловіком. Але ситуація ускладнюється, оскільки мати Біхтер теж звертає увагу на Аднана.

Корольок - пташка співоча (2013)

У цій романтичній мелодрамі події розгортаються на початку ХХ століття, під час Першої світової війни. В центрі уваги знаходиться історія юної і чарівної дівчини на ім’я Феріде, яку через її енергійний характер і гострий розум прозвали "корольком".

Сирота з дитинства, Феріде мешкає в домі своєї тітки, де зростає поруч із кузеном Кямраном. Подорослішавши, вона закохується в нього всім серцем. Незабаром стає очевидним, що Кямран також має до Феріде щирі почуття. Однак, перед ними постають серйозні випробування на шляху до щастя, які молодим людям доведеться подолати.

Вітер кохання (2019)

Сюжет серіалу розгортається навколо давнього протистояння двох впливових родин – Асланбей та Шадоглу. Те, що колись почалося як жага помсти, поступово перетворюється на справжнє, щире кохання між Міраном Асланбеєм та Реян Шадоглу, центральними персонажами цієї драми.

Молоді люди усвідомлюють, що їхні почуття – це назавжди, але порушити традиції та виступити проти волі своїх родин стає для них справжнім випробуванням. Як змінилося їхнє життя варто переглянути.

Що таке серіал?

Серіал — поширене та популярне явище сучасного мистецтва, яке використовується (трапляється) переважно в літературі, кіно, телебаченні та анімації; спосіб організації та побудови художніх творів, котрий полягає в тому, що твір складається з багатьох окремих частин, зазвичай відносно невеликого розміру. Як правило, твори серіалу об'єднані спільними персонажами, інколи спільним антуражем подій чи лінійним сюжетом. Проте абсолютна більшість серіалів тримається саме на персонажах, пише Вікіпедія.

Інші новини, що можуть вас зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти