StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Психологічний тест по оптичній ілюзії покаже, оптиміст ви чи песиміст

12 жовтня 2023, 10:25
31494
Глядачам пропонується швидко поглянути на фотографію, щоб зрозуміти, що вони побачать першим.
Тест по картинці: що ви побачили першим
Тест по картинці: що ви побачили першим / Фото: express.co.uk

Унікальну головоломку опублікувала в TikTok фахівець з оптичних ілюзій, яка стверджує, що вона показує риси вашого характеру.

Вперше ця незвичайна ілюзія була опублікована в мережі у відео фахівця з оптичних ілюзій Міа Ілінь, яка набула вибухової популярності в соціальних мережах завдяки своїм приголомшливим особистісним тестам, які, як стверджують користувачі, дозволили точно передбачити їх особистість, пише Express.

Глядачам пропонується швидко поглянути на фотографію, щоб побачити, що вони побачать першим: пару червоних губ або хмари на небі.

відео дня
Тест по картинці: що ви побачили першим
Тест по картинці: що ви побачили першим / Фото: express.co.uk

Хмара

Ті, хто першим побачили Хмари посеред заходу сонця, вкрай скептично ставляться до незнайомців. Вони дуже щедрі і готові допомогти своїм близьким, але завжди втомлюються зближуватися з людьми, яких не знають, і насилу втрачають пильність.

"У вас дуже сильні соціальні навички. Ви можете ладити з ким завгодно, але в душі ви досить цинічні. Незважаючи на те, що ви можете здатися доброзичливими, насправді вам дуже важко довіряти іншим. Коли люди намагаються наблизитися до вас, ви завжди намагаєтеся з'ясувати їх мотив і кінцеву мету", - пояснила Міа.

Ви дуже логічні і прекрасно розбираєтеся в людях, які не вплутуються в плітки або дрібні драми.

Губи

Ті, хто вперше побачив пару червоних губ, відомі своєю добросердечною вдачею і роблять все можливе для інших людей. Ви завжди без питань допоможете нужденному незнайомцю, і оточуючі вас обожнюють за те, наскільки ви дбаєте про світ.

"Ваша любляча і життєрадісна особистість схожа на ковток свіжого повітря, і ви досить легко впадаєте в сентиментальність. Навіть якщо ти знаєш, що світ може бути жорстоким, ти все одно вважаєш за краще вірити в доброту людства", - зазначила Міа.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти