StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Чому не можна їсти банани з білими плямами: відповідь вас збентежить

10 жовтня 2023, 20:22
Не всі банани можна їсти. Користувачів мережі ця інформація жахнула. Один чоловік навіть викинув придбаний товар у смітник.
банани
Чим шкідливі банани? Читайте на Главреді / Колаж: Главред, фото: pixabay.com, скриншот из видео

Банани у магазинах часто мають посиніння і неприємні сліди на шкірці. Але ми звикли і мало звертаємо на це увагу - адже фрукт все ще смачний.

Але є одна ознака, на яку слід звернути увагу під час покупки бананів, - це білі плями, пише The Mirror.

Один чоловік після походу до магазину купив банани з білими плямами. Але вже вдома він уважніше обстежив фрукти і, запідозривши лихе, вирішив перед вживанням все ж запитати поради у Facebook.

відео дня

Чому не можна їсти банани з білими плямами: відповідь вас збентежить
Фото: mirror.co.uk

Користувач поцікавився, що це за маленькі точки на бананах. Відповідь не змусила себе чекати, але шокувала бідолаху. Коментатори дали однозначну відповідь: наймовірніше, у банані оселився павук, а білі плями - його яйця.

Один з користувачів додав, що торік купив банани з таким же дефектом, а вже вдома виявив, що з фрукта вилазять маленькі павучки.

За кілька годин автор публікації оновив допис новою інформацією, зазначивши, що після прочитаного викинув банани у смітник.

"Я підтверджую, що згадані банани, ну їх зв'язка, вже у сміттєвому відрі. Я можу вилити на них окріп на випадок, якщо вони (павуки - Главред) вилупляться у сміттєвому контейнері і забредуть в будинок. Може, навіть спалити відро для сміття, якщо чесно, це кращий варіант (я, звичайно, жартую)", - написав він.

Раніше експерт дав ідеальні поради щодо зберігання бананів. Дотримуючись цих рекомендацій, ви зможете правильно зберігати банани і зберегти їхню свіжість на тривалий час.

Також дізнавайтеся, що означають наклейки на бананах. Адже бананові наклейки надають нам багато інформації про походження, якість та екологічні характеристики фрукта.

Якщо у вас вдома є срібний посуд або срібні вироби, то ви знаєте, що через деякий час він стає не таким привабливим. На виробах зі срібла або на срібних прикрасах з'являються темні плями. Виявляється, відполірувати потьмяніле срібло можна за допомогою бананової шкірки.

Вас також можуть зацікавити новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти