StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Потрібні лише 2 інгредієнти: як почистити пральну машину в домашніх умовах

29 серпня 2024, 11:57оновлено 30 серпня, 16:47
2365
Знадобляться тільки один цитрусовий і зубна паста – таким чином можна швидко почистити пральну машину від бруду і прибрати неприємний запах.
Лимон, зубная паста, сиральна машинка, девушка
Як почистити пральну машину в домашніх умовах/ колаж: Главред, фото: unsplash.com, depositphotos.com/ua

Після тривалого використання пральна машина може почати видавати неприємний запах, і, що ще гірше, цей запах часті під час прання може вбиратися одягом. Є низка магазинних засобів, які можуть допомогти впоратися з цією проблемою. Але насправді подолати проблему можна і без магазинних засобів – просто використовуючи підручні засоби, які є у кожного вдома.

Радимо також прочитати матеріал: 3 найкращі варіанти, що робити з опалим листям: садівник поділилася цінними порадами

Блогерка розповіла, як можна почистити барабан пральної машини за допомогою двох простих предметів домашнього вжитку, уникаючи поїздки в магазин за дорогим миючим засобом, пише The Miror.

відео дня

Зазначається, що блогерка Анна Луїза (@anna_louisa_at_home), яка веде свій акаунт в TikTok, розповіла, як видалити неприємний запах з пральної машини і почистити її за допомогою двох простих предметів.

У відео, яке переглянули понад чотири мільйони разів, вона описує ефективний домашній лайфхак, як почистити пральну машину від бруду і накипу.

"Дезодоруйте та очистіть барабан пральної машини, розрізавши лимон навпіл, видаливши кісточки та вичавивши на обидва шматочки зубну пасту, перш ніж кинути їх у пральну машину", – пояснила Анна Луїза у своєму відео.

Вона пояснила, що після цього потрібно запустити машинку без одягу, увімкнувши швидкий цикл прання.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Как избавиться от запаха в стиральной машине инфографика
Як позбутися запаху в пральній машині/ Інфографіка: Главред

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти